Bu sürümle birlikte Microsoft, Microsoft Teams görüntülü arama uygulamasına eklenecek yeni özellikleri duyurdu.

Salgın Microsoft Teams gibi görüntülü arama programlarının kullanımını artırdı. Sağladığı özellikler sayesinde Microsoft Teams birçok okul ve işletme tarafından kullanılmış ve kullanılmaya devam etmektedir.

Microsoft Teams, yayımladığı güncellemelerle kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunmaya çalışıyor. Şirket bugün yeni özellikler yayınladı. Yeni piyasaya sürülen özelliklere bakılırsa, mobil deneyim önemli ölçüde iyileşecek.

Microsoft Teams, ek özelliklerle kaliteyi artırıyor

Yeni güncelleme, mobil uygulamalara metin tanıma yetenekleri ekler. Bu özellik, bir toplantı sırasında metin sohbeti yazmaya başladığınızda başlar ve ne yazmaya çalıştığınızı tahmin edebilir. Ayrıca yazım hatalarını da düzeltir. Bu özellik, şu anda Microsoft 365 ürünleri tarafından kullanılan Microsoft Not Defteri teknolojisini devralır.

Artık telefonlarda ve birçok uygulamada yaygın olarak kullanılan Microsoft Teams’e metin tahminleri ekleyerek verimliliğinizi artırabilirsiniz. Şirket geçtiğimiz günlerde bu özelliği en popüler internet tarayıcılarından biri olan Microsoft Edge’e getireceğini duyurdu. Bu özellik, Mart 2022’den itibaren Android kullanıcılarına sunulacak. Henüz iOS kullanıcıları için bir geliştirme yok.

Microsoft Teams, uçtan uca şifreleme özelliği ile yenilendi

Eklenecek fonksiyonlar bununla sınırlı değildir. Microsoft, uygulamaya Yüksek Kaliteli Müzik Modu adlı yeni bir özellik ekliyor. Bu özellik, kullanıcıların bir toplantı sırasında birbirleriyle yüksek kaliteli ses dosyalarını kolayca paylaşmasına olanak tanır. Mevcut durumda ekran paylaşımı sırasında paylaşılan sesin kalitesi bozuluyor. Bu, bu özelliğin dağıtımının büyük bir parçasıdır.

Diğer bir yenilik de kablosuz işlevselliktir. Kablosuz özellikler, kullanıcıların hem hücresel hem de kablosuz ağlarda akıllı cihazlarla alıcı-vericileri kullanmasına olanak tanır. Ayrıca Microsoft’un akıllı asistanı Cortana’nın da önümüzdeki günlerde platformu tamamlaması gerekiyor. Bu özellikler sayesinde Microsoft Teams daha fazla kullanıcı çekmek istiyor.

Peki düşünceleriniz neler? Microsoft Teams’in iyi bir deneyim sağlayacağını düşünüyor musunuz? Aşağıda bir yorum veya görüş bırakmayı unutmayın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir