Microsoft, kurumsal odaklı Teams video konferans programına 3D Fluent ifadeleri ekleyerek 1.800’den fazla mevcut ifadeyi platforma güncelliyor.

Bu yenilik, Microsoft’un geçen yıl hem Teams hem de Windows için 3D emojileri duyurmasından sonra geldi. Yeni emojiler, artık platformlar arasında Teams’de genel önizleme olarak sunuluyor.

Microsoft Teams’e 3D boyutlu fluent emoji güncellemesi aldı

Microsoft, resmi bir topluluk forumu blog gönderisinde ekipler için 3D Fluent Emoji güncellemesinin kullanılabilirliğini duyurdu. Şirket, 1800 güncellenmiş emojinin her gün kullandıkları emojilerin yeni, modern ve eğlenceli versiyonlarını getirdiğini söylüyor. Microsoft Teams’in yeni 3D emojisini aşağıdaki ekran görüntüsünde görebilirsiniz.

Microsoft Teams 3D Fluent

3D Akıcı Emoji Takım sohbetlerinde, kanallarda ve canlı toplantılarda kullanılabilir. Kullanıcılar ayrıca sohbetlerde, kanallarda ve video konferanslarda yeni ifadelere yanıt verebilecek. Güncellenen emojilerden bazıları ayrıca benzersiz animasyonlara sahip olacak. Kullanıcılar, Teams uygulamasının ayarlar menüsüne giderek ve Hakkında bölümünde Paylaşılan önizleme seçeneğini etkinleştirerek yeni emojiye erişebilir.

Microsoft Teams, uçtan uca şifreleme özelliği ile yenilendi

Hatırlatma olarak, geçen yıl Microsoft, Windows ve Teams için Fluent 3D emojilerini duyurdu. Şirket daha önce en yeni Windows 11 işletim sisteminin 3D emojileri almayacağını doğrularken, yeni söylentiler işletim sisteminin de 3D emojileri kullanabileceğini iddia ediyor.

Son olarak, BT yöneticilerinin, kullanıcıların 3D emojilere erişmesine izin vermek için önizleme özelliğini etkinleştirmesi gerektiği unutulmamalıdır.

Siz bu yeni güncelleme hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir