Microsoft’un geliştirdiği Surface Duo 2’nin çeşitli özelliklere ve satışa sunulmayan tasarımına sahip bir prototipi eBay’de boy gösterdi.

Surface Duo 2 gelişmiş özellikleriyle dikkat çekiyor

Bu doğrultuda Samsung’dan Huawei’ye birçok firma her yıl yeni modeller tanıtıyor. Microsoft, Surface Duo adlı katlanabilir bir modelle de piyasada. Bugün, eBay’de yayınlanmamış bir prototipin yayınlandığı ortaya çıktı.

Microsoft Surface Duo eBay’de satışta

Arşivlenmiş bir eBay listesi sayesinde, Surface Duo’nun Microsoft tarafından geliştirilen ancak daha sonra iptal edildiği için piyasaya sürülmeyen bir sürümünü gördük. Serinin 2. Modelin yerine geçmesi beklenen cihaz, tam anlamıyla işlevsel görünüyor.

microsoft surface duo ebaye dustu
Microsoft Surface Duo eBay’de paylaşılan görüntüleri

Yukarıdaki resimden de görebileceğiniz gibi cihazın ön tarafında bir Microsoft logosu yer alıyor. Arkada sadece kamera adası ve flaş var. Ayrıca piyasadakinden daha ince bir kasaya sahip olduğunu da belirtmek gerekir. Kullanılan gövde malzemesi sert plastik gibi görünüyor.

Cihaz, daha önce de belirtildiği gibi tamamen işlevsel olduğu için de kullanılabilir ve işlevselliği belirlenir. Henüz kısa bir süreliğine listede yer almasına rağmen bu parçaların eBay’de yer aldığını ve doğrudan en üst segmentte bir ürün olduğunu görebiliyoruz.

Prototipin içinde Qualcomm Snapdragon 888 işlemci bulunuyor. Piyasadaki en iyi çip olmasa da, amiral gemisi performansı sunduğunu biliyoruz. Ekran tarafında ise aynı boyutta 90Hz yenileme hızına sahip iki adet AMOLED panel bulunuyor. eBay’de cihazın RAM bilgisi hakkında bir açıklama yer almıyor ancak daha önceki bilgilerde 8 GB RAM ile geleceği açıklanmıştı.

Microsoft Surface Duo 2 teknik özellikleri

  • Ekran: 5.3 inç (her iki ekran açık iken 8.3 inç) boyuta sahip AMOLED ekran
  • İşlemci: Qualcomm Snapdragon 888
  • RAM: 8 GB
  • Depolama: 128/256/512 GB
  • Arka Kamera: 12+16+12 Megapiksel
  • Pil: 4.449 mAh (23W)
  • Yazılım: Android 11

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir