Microsoft’un şirketin ikinci katlanır telefonu olan 1.500 dolarlık Surface Duo 2 Perşembe günü satışa çıkıyor. Y

Microsoft, donanımdan çok para kazanmıyor ve telefonlarla ilgili kötü bir sicili var. Windows Mobile işletim sistemi, iPhone’un 2007’de piyasaya sürülmesinden önce popülerken, şirketin donanımı, iPhone’ların veya Samsung telefonlarının sahip olduğu gibi tüketicilerin ilgisini hiçbir zaman çekmedi. Surface Duo 2, tasarımı ve fiyatı yalnızca niş bir kitleyi çekeceğinden, muhtemelen bu anlatıyı değiştirmeyecek. Microsoft muhtemelen bu modelden binlerce satmayacak. Ancak Surface Duo 2, piyasadaki başka hiçbir telefonda bulamayacağınız benzersiz bir şey sunuyor. Farklı uygulamaları yan yana çalıştırabilen iki ekrana sahiptir. Şirket, Surface Duo 2 ile insanların daha üretken olabileceğini düşünüyor.

İşte Surface Duo 2 hakkında bilmeniz gerekenler

Surface Duo 2, krom detaylara sahip parlak bir cam Moleskine dizüstü bilgisayar gibi. Birlikte kullanıldığında iki uygulamayı yan yana çalıştırmak veya Outlook gibi tek bir uygulamayı her ikisine de yaymak için 8,3 inç alan sunan iki büyük 5,8 inç ekranı kullanıcılara büyük bir kolaylık sağlıyor.

Surface Duo, Avrupa’da satışa çıkıyor

Ekranlar geçen yıla göre biraz daha büyük olduğundan uygulamalar için daha fazla alanınız var. Harika görünen siyah modelim var ama parmak izleriyle kaplanıyor. Bunun yerine beyaz versiyonu düşünebilirsiniz.

Cihazı deneyimleme fırsatı bulanların anlattıklarına göre yeni modeli geliştirirken, geçen yıl neredeyse tüm donanım şikayetlerini ele almış gibi görünüyor. 2020 Surface Duo, rakip üst düzey cihazların birçok özelliğinden yoksundu. Duo 2, biraz daha eski olanı yerine diğer en iyi Android telefonlarla aynı Qualcomm çipine sahip.

Geçen yılki Surface Duo, son derece hatalı bir yazılımla piyasaya sürülmüştü. Uygulamaları açmak yavaştı, tek ekran moduna geri döndürmeye çalıştığınızda ekranlar yanıt vermiyordu ve kamera her zaman olması gerektiği gibi çalışmıyordu. Microsoft’un yeni modelde tüm bu sorunları ortadan kaldırdığı söyleniyor.

Microsoft Surface Duo 2 teknik özellikleri

Ekran: 5.3 inç (her iki ekran açık iken 8.3 inç) boyuta sahip AMOLED ekran
İşlemci: Qualcomm Snapdragon 888
RAM: 8 GB
Depolama: 128/256/512 GB
Arka Kamera: 12+16+12 Megapiksel
Pil: 4.449 mAh (23W)
Yazılım: Android 11

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir