Microsoft Office, metin ve tablolarla çalışma konusunda sunduğu araçlarla yıllardan beri en popüler uygulama olurken, yüksek ücretler çoğu kullanıcı için sorun yaratabiliyor. Peki, Microsoft Office2i ücretsiz kullanmanın 6 yolu olduğunu söylesek?

Hem iş hem de öğrenciler için büyük bir kolaylık sağlayan ve uyum sorununu ortadan kaldıran Microsoft Office uygulamaları, sunumlardan hesaplamalara kadar pek çok konuda büyük bir yardım sunuyor. Bu konuda ücretsiz bir seçenek arıyorsanız 6 yola göz atabilirsiniz.

1- Microsoft Office Online uygulamalarını kullanma

Microsoft Office uygulamalarını ücretsiz ve yasal olarak kullanmak isteyenler Microsoft Office Online çatısı altında birleştirilen ücretsiz bulut uygulamalarını kullanabilir. Bazı özelliklerin kısıtlandığı bu online servislerde, temel özelliklerle olsa da Microsoft Office uygulamalarını kolayca kullanabilirsiniz. Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Sway, Posta, Kişiler, Takvim, OneDrive ve Docs.com Microsoft Office Online paketi dahilinde sunuluyor.

microsoft office online 1542200112

2- Microsoft Office mobil uygulamaları

Microsoft Office ücretsiz seçeneklerine bir diğer çözüm ise mobil uygulamalar. Microsoft Office mobil uygulamaları ücretsiz olduğu gibi çeşitli araçları da beraberinde getiriyor.

3- Office 365 deneme sürümü

Şu anda üyelik ücreti ile kullanılabilir Microsoft Office versiyonu Office 365, ücretsiz olarak deneme versiyonuyla da kullanıma imkân sağlıyor. Bu bakımdan 1 aylık ücretsiz Microsoft Office kullanımı için kişilerin indirme sayfasını ziyaret ederek buradaki indirme işlemlerini yapması yeterli. Bunun için kredi kartı bilgilerinin girilmesi gerekse de 1 aydan önce iptal işlemlerini yapabilirsiniz.

4- Office 365 ProPlus deneme sürümü

Tıpkı Office 365 sürümünde olduğu gibi Office 365 ProPlus da deneme sürümü ile kullanılabilir durumda. Üstelik bu konuda 60 günlük bir süre mevcut.

5- Yeni bilgisayar alırken Microsoft Office alma

Eğer yeni bir bilgisayar alacaksanız bilgisayar ile birlikte Microsoft Office paketi de hediye alabilirsiniz. Bunun için biraz pazarlık etmeniz yeterli.

Google Dokümanlara alternatif 4 servis

6- Öğrenci ve öğretmenler için ücretsiz seçenek: Office 365

Microsoft Office versiyonlarından birisi olan Office 365 öğrenci ve öğretmenlere ücretsiz olarak sunuluyor. Belirli kriterlerin bulunduğu bu ücretsiz seçenekte kriterleri sağlamanız halinde ücretsiz bir şekilde Office 365’i temin edebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir