Gmailden sonra dünyada en çok kullanılan e-posta servisi Outlook için Microsoft Mac kullanıcılarını sevindirecek açıklamalarda bulundu. Çok sayıda e-posta kullanan bir MacOS kullancısıysanız artık Outlook uygulamasını ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Microsoft Outlook Mac kullanıcılarına ücretsiz olacak
Microsoft Outlook Mac kullanıcılarına ücretsiz olacak

Outlook’un sahibi şirket Microsoft, Mac kullanıcıları için Outlook uygulamasının artık App Store’dan ücretsiz olarak indirip kullanabileceğini açıkladı. MacOS kullanıcıları daha önceleri uygulamayı ücretli Microsoft 365 aboneliğine veya Office lisansına sahip olduktan sonra kullanabiliyordu fakat şu anda bu zorunluluk kalktı.Microsoft şirketinin yaptığı açıklamada:

“İster evde ister işte veya okulda olsun, her yerdeki Mac kullanıcıları Outlook.com, Gmail, iCloud, Yahoo! veya IMAP hesaplarını Outlook’a kolayca ekleyebilir ve macOS’taki en iyi posta ve takvim uygulamasını deneyimleyebilir. Mac için Outlook uygulaması iOS için Outlook’u tamamlayarak kullanıcılara Outlook’un sınıfının en iyisi deneyimini pek çok kişinin sevdiği Apple ekosistemine taşıyan tutarlı, güvenilir ve güçlü bir deneyim sunuyor.”

Mac kullanıcıları için ücretsiz hale getirilen uyguylanının kendisi de yenilendi. Şirket açıklamalarına şu detayları da ekleyerek konuya açıklık getirdi, “Apple Silicon” yani şirketin M1 ve M2 şirket içi çiplerini bulunduran Mac’larde iyi çalışacak şekilde en uygun hale getirdiklerini söylüyor. Microsoft,  M1 ve M2 çiplerine sahip Mac kullanıcılarının “önceki sürümlere göre daha hızlı performans ve daha yüksek senkronizasyon hızları” bekleyebileceklerini söylüyor. Şirket, Outlook Mac istemcisi için daha yeni özellikler üzerinde çalışıldığını belirtti.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir