Microsoft, geliştiriciler için yaptığı yeni duyuruda Build 2024 etkinliğini duyurdu. Etkinlik 21-23 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Microsoft tarafından her yıl geliştiriciler için özel olarak düzenlenen Build etkinliği için geri ayım başladı. Build 2024 için açıklama yapan şirket, geliştirici ekip ve şirketlere de önceden tarih paylaşımı yaparak hazırlıkların yapılmasını sağladı. Yoğun katılım ile geçen Build etkinliklerinin bu yıl da renkli görüntülere sahne olması ve yoğun katılım ile tamamlanması bekleniyor.

Build 2024 Online Takip Edilebilecek

Geliştiricilere yönelik hazırlanacak Build 2024 için şirketlerin online katılma imkanının da bulunduğu belirtildi. Bu kapsamda 21 Mayıs ile 23 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinlik hem fiziki hem de sanal olarak daha fazla kişiye hitap edilmesini sağlayacak. Konferansın ana konusu ise yapay zeka olacak. Build 2024’te Copilot’un mevcut durumu ve geleceğe yönelik planları da detaylı bir şekilde aktarılacak.

Microsoft Geliştiricilerle Build 2024 Etkinliğini Yapacak
Microsoft Geliştiricilerle Build 2024 Etkinliğini Yapacak

Build 2024’ün yapılacağı merkez ise Seattle Kongre Merkezi. Tam 573.779 metrekarelik bir alan üzerine inşa edilen ve açık, kapalı alanları ile tam donanımlı bir merkez olarak kabul edilen Seattle Kongre Merkezi, Build 2024 etkinliği ile önemli bir ev sahipliği görevini de üstlenecek.

Build 2024’te Neler Olacak?

Build 2024 Microsoft odağında yazılım gelişmelerine konu olacak. Şirketin her yıl düzenlediği bu etkinlik, 1 yıllık planlamalar hakkında geliştiricilere bilgiler veriyor. Bu da geliştiricilerin hazırlayacağı projelerde uyumluluk gibi durumların sorun yaratmadan yapılmasını sağlıyor.

Build 2024 sitesi üzerinden kayıtları açan Microsoft henüz programı paylaşmadı. Yakın bir tarihte etkinlik ile ilgili tüm detayların netleşmesi bekleniyor. Ayrıca bazı kaynaklarda etkinliklerin belirli bölümlerinin Build 2024 sayfası üzerinden ücretsiz olarak herkese açılabileceği de konuşuluyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir