Xiaomi katlanabilir telefonunu yıl sonunda tanıtabilir  - Haberler - indir.com

Xiaomi katlanabilir telefonunu yıl sonunda tanıtabilir 

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-17 13:30:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Akıllı Telefonlar

Xiaomi’nin katlanabilir telefonlar için ilk modeli Mi Mix Fold olurken daha gelişmiş özelliklere sahip yeni katlanabilir telefonun 2021 yılının sonuna doğru tanıtılabileceği öne sürüldü. 

Mi Mix Fold modeli ile katlanabilir telefon sektörüne ilk adımını atmayı başaran Xiaomi yeni modelinde mevcut özellikleri daha da geliştirmeyi hedefliyor. Özellikle katlanabilir modeller için en önemli bölümlerden olan menteşe sistemlerini yenilemek ve tamamen farklı bir sistemi yeni modelinde kullanmak isteyen şirket, böylece daha iyi bir deneyim ve kalite sunmayı hedefliyor.

Yeni çıkacak model için pek çok farklı iddia gündemde yer aldı. Ancak özellikle isim konusunda ciddi bir belirsizlik hakim. Bazı kaynaklarda piyasaya yeni çıkacak modelin önceki serinin devamı olarak Mi Mix Fold 2 olacağı öne sürülürken farklı kaynaklarda Mi Mix Fold S adıyla piyasaya çıkılabileceği belirtildi.

Xiaomi yeni katlanabilir telefonunun özellikleri neler olacak?

Xiaomi’nin katlanabilir yeni modeli ile ilgili yapılan paylaşımlarda bazı özelliklere yer verildi. Açıklamalara göre Samsung'un ekranlarını kullanacak olan marka, 120 Hz yenileme hızına sahip modelle piyasaya çıkacak. Telefonun dış ekranında ise  90 Hz tazeleme hızına sahip bir Visionox ekran yer alacak. 

Yeni model için test süreci başladı!

Yeni bir menteşe sistemi üzerinde çalışmaları tamamladığı ve test aşamalarına geçtiği belirtilen Xiaomi, bu yeni sistemi ile katlanabilir telefonlar için fark yaratabilir. Bugüne kadar piyasaya sunulan modellerin hemen hemen hepsinde menteşe sistemleri kullanıcılar tarafından çok kullanışlı bulunmamıştı. Bu nedenle de tüm markalar yeni menteşe sistemleri ile mevcut handikapları aşmaya ve daha iyi bir deneyim sunmaya çalışıyor.  Şu an için oldukça sınırlı bilgilerin paylaşıldığı Xiaomi katlanabilir modeli için önümüzdeki günlerde daha detaylı bilgilerin gündeme gelmesi bekleniyor.





PAYLAŞ