Due Dilly, metaverse dünyasına adım atacağının bilgisini verdi. Metaverse evreninde Due Dilly’nin sporcu kartları da satışa sunulacak. 

Son dönemler içerisinde teknoloji dünyasının en önemli gündemlerinden biri olarak değerlendirilen NFT ve metaverse hakkında her geçen gün yeni bilgiler elde edilmeye devam ediyor. Özellikle de büyük şirketlerin bu alana olan ilgisi, sektörün daha geniş kitlelere ulaşmasına imkan tanıyor. Bu şirketler arasında yer alan Due Dilly, metaverse’deki ilk yerel spor kartı mağazasını tanıtmak için metaverse üzerinden arazi satın aldığını açıkladı. 

Due Dilly, Metaverse mağazasından satış yapacak

10 3

Önemli olarak değerlendirilen spor anlarını NFT haline getirerek ölümsüzleştirmeyi tercih eden Due Dilly, mobil ve web üzerinden satışlarını daha da artırarak metaverse’e taşımayı tercih etti. The SandBox üzerinden alınan bu arazide, sanal gerçeklik ortamında veya yalnızca bir ekranda olsun, gerçek dünya ile kripto para dünyası arasında adete bir köprü görevi görecek. 

Yapay zeka psikolog olabilir

Diğer bir açıdan sektöre Samsung, Adidas ve Microsoft gibi şirketlerin yanı sıra küresel olarak kurum ve kuruluşların dahil olması, ilerleyen dönem içerisinde bu tarz mağazaların gerçek hayata entegrasyonunu artırmak adına çalışmaların daha da aratacağını gösteriyor. Metaverse’de sunulan bu tarz tüm imkanlar göz önüne alındığında, özellikle de spor ve NFT kartı severler için yeni alanlar ve heyecan daha yeni başladı demek mümkündür. Konu ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için sadece bunlarla kısıtlıdır. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir