Metaverse arsa satışı günden güne artıyor. Türkiye’de 20.000’den fazla parsel satılmaktadır. En çok ilgiyi İstanbul aldı.

Dijital dünya gelişiyor ve giderek daha popüler hale geliyor. Özellikler Facebook’taki son hamleden sonra, Metaverse gibi kavramlar hakkında her gün daha fazla şey duyuyoruz. Geleceğin kendisi olarak tanımlanan bu teknoloji her zaman ilginç haberler veriyor.

Metaverse hakkında yeni açıklamalar

İnsanlar hala bu kavramları akıllarında tutmaya ve ne olduklarını anlamaya çalışıyorlar, ancak bazıları çoktan işe yaradı. Nippon Television’dan bir rapora göre, Metaverse’deki sanal arazi satışları patlayıcı bir şekilde arttı. Türkiye’de 20.000’den fazla parsel satılmaktadır.

Metaverse arsa satışında en çok ilgiyi İstanbul gördü

En çok ilgiyi İstanbul aldı. Metaverse’in en popüler arazi satış platformlarından biri olan OVR, şu ana kadar sattığı arazi miktarını açıkladı. En çok ilgiyi İstanbul alırken, Türkiye’den 20 binden fazla arsa satıldı. Şehirde satılan arazide 11.000 parsel kaldı.

Gerçek hayatta olduğu gibi Metaverse parsellerinin değeri bölgeden bölgeye değişmektedir.

Örneğin Bağcılar için ortalama paket fiyatı 135 TL iken Beşiktaş gibi semtlerde bu miktar 500 TL’nin üzerindedir. İstiklal Caddesi gibi popüler yerlerde artık yer yok. Boğaz’ın Avrupa yakasında artık yer kalmadı. Anadolu yakasında ise en çok ilgiyi Kadıköy ve Üsküdar aldı. Metaverse’de arazi satın almak için yapmanız gerekenler çok kolay. OVR sayfasına gitmeniz, bölgenizi seçmeniz ve OVR-Coin veya kripto cüzdanınızla ödeme yapmanız gerekiyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir