Yerli ve anlık mesajlaşma uygulaması olan Bip için yenilikler gelmeye devam ediyor. Son dönemlerde uygulamanın kazanmış olduğu birçok yenilikçi özellikler kullanıcıların beğenisini kazanmaya devam ediyor. Şimdi ise bu yeniliklere BiP Web’de eklenmiş oldu. Artık BİP’in web versiyonu sayesinde kullanıcılar telefonları kapalı bilr olsa bilgisayarları üzerinden sohbetlerine devam edebilecekler. Diğer yandan internet tarayıcısı üzerinden bağlanılacak olan BiP ile dosya, fotoğraf ve video göndermek dahi mümkün olacak.,

BiP Web masaüstü sürümü kullanımda

BiP sağlayıcısı Turkcell’in Genel Müdürü Kaan Terzioğlu tarafından konu ile alakalı şunlar dile getirildi; ‘Uzun zamandır dile getirdiğimiz ‘Türkiye’nin datası Türkiye’de kalsın’ vizyonumuzdan hareketle geliştirdiğimiz yerli ve milli iletişim ve yaşam platformumuz BiP’in gelişiminde önemli bir adım daha attık. Artık bilgisayarlarda internet tarayıcıları üzerinden de mesajlaşma hizmeti sunan BiP sayesinde, kişisel veri güvenliğinin en yüksek olduğu dijital bir platformda; yazışmak ve dosya transferi yapmak daha hızlı ve kolay hale geldi’ dedi.

BiP Web Kullanımı

  • İlk olarak bilgisayarınız üzerinde https://bipweb.com/login adresine erişin.
  • Daha sonra telefonunuzda yer alan BiP uygulamasındaki Profil sekmesinden BiP Web seçeneğine tıklayın.
  • Bilgisayar ekranınızda açılan QR kod sayfasını telefonunuzda açılan kamera arayüzü ile okutun.
  • Daha sonra bağlantı sağlanacak ve BiP Web’i kullanmaya başlayacaksınız.

BiP’in öne çıkmış olan diğer yetenek ve özelliklerinin ise yakın bir zamanda güncelleme ile BiP Web’e eklenmesi bekleniyor. Kullanıcıların gündem ve çeşitli ilgi alanlarını takip ettiği ‘Keşfet’ sekmesi ve servislerinin ise yakın zamanda Web versiyonuna eklenmesi bekleniyor. Yakın bir zamanda ise web versiyonu üzerinden hem sesli hemde görüntülü görüşme desteğinin de geleceği ifade ediliyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir