Crytek ve Improbable ortaklığında yeni bir oyun geliyor - Haberler - indir.com

Crytek ve Improbable ortaklığında yeni bir oyun geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-25 13:10:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Türk kardeşler tarafından kurulan Crytek firması ve İngiliz bir girişim olan Improbable, oyun dünyasına yeni bir AAA oyunu sunmaya hazırlanıyor.

Üç Türk kardeşin Almanya’da kurduğu bir oyun şirketi olan Crytek, oyun dünyasında en çok görünen Türk asıllı şirketlerden birisi. Geçtiğimiz yıllarda birtakım zorluklar yaşayan ve küçülmeye giden Crytek, yeniden oyun dünyasında aktif olarak adından söz ettirmeye başladı. Crytek, oyun tutkunlarına en son Hunt: Showdown isimli oyununu sunmuştu. 2018’in Şubat ayında çıkış yapan Hunt: Showdown, sevilen bir yapım olmayı başardı. Crytek son elde edilen bilgilere göre, şimdi yeni bir oyun peşinde. Şirket, İngiltere merkezli bir girişim olan Improbable ile işbirliği yaparak, bir AAA oyunu çıkarmaya hazırlanıyor.

Fallout 76’da bu odaya girenler dikkat!Fallout 76’da bu odaya girenler dikkat!

Fallout 76’da bu odaya girenler dikkat!

Crytek, Improbable ile olan işbirliğini resmi olarak duyurdu

İngiltere merkezli bir girişim olan Improbable’ın, geçtiğimiz hafta çıkan bir haberde, Fortnite’ın yaratıcısı Epic Games tarafından  25 milyon dolar yatırım aldığı haberi verilmişti. Şimdi de kısa bir süre önce Crytek, Improbable ile işbirliğine imza attıklarının haberini, oyun dünyasına verdi. Crytek, açıklamasında Epic Games ve Improbable ile işbirliği içerisinde olmasından dolayı, gururlu olduklarını söyledi. Tam fonksiyonlu bir SpatialOS Oyun Geliştirme Kiti oluşturmak için, Improbable ile birlikte ortak bir çalışma yürüteceklerini de söyledi. Crytek bu ortaklığın, daha büyük bir şeyin başlangıcı olmasını temenni ettiğini dile getirdi.

İşbirliği kapsamında, yakında yayınlanacak olan 1000 oyunculu bir Battle Royale oyunu olan Mavericks: Proving Grounds için, CRYENGINE geliştirici otomatonunun SpatialOS ile kendi açık kaynak entegrasyonu oluşturuldu. Crytek, ilerleyen zamanlarda teknoloji uzmanları, araç yapımcıları ve geliştirici servisleri ile de çalışmak istediklerini dile getirdi. Ayrıca, CRYENGINE ve SpatialOS kullanılarak, bir AAA oyunu üzerinde de çalıştıklarının altını çizdi. Henüz bu AAA oyununa dair hiçbir detay paylaşılmadı.



PAYLAŞ