Akıllı telefon pazarında iddialı modeller sunmaya başlayan Meizu’dan yeni iPhone’a benzeyen yeni akıllı telefon modeli tanıtıldı. Meizu mblu 10s olarak piyasaya giriş yapan modelin fiyat ve özellikleri belli oldu. Telefon pazarında özellikle Çinli üreticilerin sunduğu modeller yüksek rekabet yaratmaya devam ediyor. Şimdi ise Çin’de gerçekleştirilen bir etkinlik ile Meizu cephesinden yeni bir model görüyoruz. Daha çok fiyat performans ürünleri ile dikkat çeken Meizu’dan alt seviye bir model ile kullanıcıların karşısına geliyor. Yeni tanıtılan Meizu mblu S10 modeli sahip olduğu tasarım ve özellikler ile giriş ve orta seviye arasında bir cihaz olduğunu belirtebiliriz.

Meizu mblu 10s, Çin’de tanıtıldı

meizu mblu 10s piyasaya suruldu

Alt ve orta seviye olarak karşımıza gelen Meizu mblu 10s, ön tarafta çentikli bir tasarım ile üçlü kamera sistemi ile geliyor. Şirketin tasarım olarak bu modelini iPhone 13 serisine benzettiği de gözüküyor. Bu yeni modelin sunacağı özelliklere gelecek olursak, işlemci tarafında Unisoc T310 işlemci çipseti bulunuyor. Modelde ön tarafta HD+ çözünürlüklü 720×1600 piksel çözünürlük bulunuyor. 20:9 en boy oranına sahip ve 60 Hz yenileme hızına sahip olan modelde 6.52 LCD bir panel bulunuyor. Cihazın 4 GB – 6 GB ile 64 GB ve 128 GB depolama seçeneklerinin olduğunu görüyoruz.

Arka tarafa gelecek olursak, 48 megapiksel ana kameraya ek olarak 2 megapiksel ve 0.3 megapiksel sensörler yer alıyor. Cihaz ön tarafında ise 8 megapiksel bir kamera bulunurken, yazılım tarafında ise Flyme 9 Lite UI ile geldiği biliniyor. 5000 mAh büyüklüğünde bir pil ile karşımıza gelen cihazda 3.5 mm ses girişi, USB-C bağlantısı bulunuyor. Magic Night Black, Streamer Sliver ve Great Bay Blue renk seçenekleri ile gelen cihazın 108 dolarlık fiyat etiketi olacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir