Meizu, Meizu 21 serisi akıllı telefonlarının tanıtımı için hazırlıklarına devam etmektedir. Çalışmalar sürdürülürken, ürünlerin potansiyel fiyatları ortaya çıktı.

Meizu, Meizu 21 serisi akıllı telefonlarının tanıtımı için hazırlıklarına devam etmektedir. Firma, son günlerde model hakkında bilgilendirmeler yaparak bütün gözleri üzerine topladı. Meizu 21 Pro serisi için lansman düzenlenip düzenlenmeyeceği merak konusudur.

Meizu 21 serisi fiyatı ile rakiplerinden eşsiz olacak
Meizu 21 serisi fiyatı ile rakiplerinden eşsiz olacak

Meizu 21 Modelinin Piyasaya Sürülme Tarihi Yarın Duyurulacak

Şirket, son günlerde yaptığı bir gönderide, Meizu 21’in tanıtım tarihinin yakında belirleneceğini tasdik etmiştir. Bunun dışında Digital Chat Station, ürünün fiyatı hakkında ufak bir tüyo vermiştir. 

Ürünün resmi fiyatı hala tasdik edilmemiş olmasına rağmen, 15 Kasım itibariyle Çin’de ön siparişin alınacağını söyleyebiliriz.   Meizu, Meizu 21, ön siparişlerinin şimdiden 100.000 telefon barajını aştığını belirtti. Elde edilen veride, ürünün Çin’de büyük bir talep göreceğini doğrulamaktadır.

Digital Chat Station’un tüyosu sayesinde, Meizu 21’in 555 dolar bandında piyasaya sürülmesi beklenmektedir. Bu fiyat bandı, 555 dolar seviyelerinde olan (Meizu 21, Xiaomi 14, iQOO 12 ve Vivo X100) farklı marka akıllı telefonlar ile doğrudan rekabete girmektedir.

Meizu 21 hakkında Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti olduğu ve 6,55 inç Samsung AMOLED ekranına sahip olduğu ( FHD+ ekran çözünürlüğü ve 120 Hz yenileme hızını destekleyen) teyit edilmiştir.

Cihazı ön plana çıkaracak bazı özellikler; Ultra incelik, 1.74 mm kalınlığında olan çerçeveler bulunmaktadır. Cihazdaki 4.800mAh batarya, 80W hızlı şarjı destekleme potansiyeline sahiptir.

Elde edilen bilgilere göre, üründe OIS özellikli 50 megapiksel birincil arka kamera, ultra geniş açılı lens ve bir telefoto kamera yer alacaktır. Bunun dışında, telefonun dış panelinde RGB-LED flaş özelliği olacağı bildiriliyor.

Meizu firması tarafından, Polestar şirketi için (elektrikli otomobil üreticisi) “Polestar Phone” adında bir telefon da tasarlanmaktadır. Söz konusu telefonun, FlymeOS işletim sistemi ile ortak özelliklerinin olacağını beklenmektedir.

Meizu, her ne kadar kaliteli donanıma sahip telefonlar üretse de, Çin pazarı dışında bu ürünler görülmemektedir.  Firmanın bu geleneği değiştireceği ise merakla beklenmektedir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir