Meizu tarafından geliştirilen yeni amiral gemisi Meizu 21 Pro için tanıtım, satış tarihi belli oldu. İşte telefonla ilgili detaylar.

Akıllı telefon sektörünün önemli markalarından Meizu, yeni amiral gemisiyle ilgili çalışmalarını büyük oranda tamamladı. Bugüne kadar farklı bilgileri gündeme gelen yeni model Meizu 21 Pro için yeni sızıntılar yaşandı.

Meizu 21 Pro Weibo’da Sızdırıldı

Meizu 21 Pro mart ayı itibariyle satışa çıkarılacak. Aynı dönemlerde tanıtımının yapılması beklenen cihazda, tasarım olarak büyük bir fark bulunmuyor. Meizu 21 modeliyle benzer bir tasarıma sahip olacak yeni amiral gemisi, buna rağmen etkileyici olacak. Zira Meizu 21’de tercih edilen tasarım büyük etki yaratmış ve beğenilmişti. Bu nedenle Meizu, yeni Pro modelinde de benzer tasarımı tercih edilecek.

Meizu 21 Pro’nun Satış Tarihi Belli Oldu
Meizu 21 Pro’nun Satış Tarihi Belli Oldu

Sızıntılara göre Meizu 21 Pro modelinde daha ince ve hafif bir tasarıma gidilecek. Böylece Meizu 21’e göre daha rahat bir kullanım sunulacak. Titanyum çerçeve ile güvenliği arttırılan telefon, IP68 koruma derecesiyle birlikte dayanıklılığı arttırılacak. İddialarda ekranda da büyük yenilik yapılacağı öne sürüldü. İddialara göre telefonda 2K OLED panel yer alacak. böylece daha parlak ve etkileyici bir ekran görüntüsü sunulacak. Bu büyük ekran altında üstelik parmak izi tarayıcısı da bulunuyor.

Telefonda yer alan teknik özellikler şöyle;

  • İşlemci: Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti
  • RAM ve depolama alanı: 16 GB RAM ve 1 TB depolama alanı
  • Şarj ve batarya: 80W kablolu ve 50W kablosuz şarj, 5,000mAh bataryaya
  • Arka kamera: 50 megapiksel OV50H OmniVision ana kamera ve 3x optik zumlu bir telefoto kamera

Meizu tarafından geliştirilen yeni Pro model, özellikle hakim olduğu pazarlarda beklentileri arttırmış durumda. Yüksek kalitede donanımları uygun fiyatlar ve özel yazılımlarla satışa sunan Meizu’nun önümüzdeki günlerde konuyla ilgili resmi açıklama yapması bekleniyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir