Meizu, akıllı telefon pazarından çıktığını duyurmasına rağmen, telefon geliştirmeye devam ediyor gibi görünüyor. Şubat ayında Meizu 21 Pro’nun piyasaya sürülmesinin ardından, söylentiler Meizu 21 Note adlı başka bir telefonun yakında gelebileceğini gösteriyor.

Şimdi, akıllı telefonun gerçek hayat görüntüleri Twitter’ın Çin’deki karşılığı olan Weibo’da ortaya çıktı. Telefonun arka yüzünde iPhone benzeri üçlü kamera kurulumunun yanı sıra dalgalı desenlere sahip degrade mat kaplamalı bir arka panel bulunuyor. Siyah ve Mor renk seçenekleriyle geliyor.

Bununla birlikte, bu görüntülerin gerçekliği belirsizliğini koruyor, bu nedenle sızıntıyı bir tutam tuzla almak en iyisidir.

Meizu 21 Note Sistem Özellikleri Nasıl?

Teknik özellikler açısından Meizu 21 Note’un 1.5K çözünürlüğe, pürüzsüz 120Hz yenileme hızına ve göz bakımı dostu 2160Hz PWM karartmaya sahip 6.8 inç LTPO OLED ekrana sahip olması bekleniyor.

Kaputun altında ise güçlü bir Snapdragon 8 Gen 2 işlemci bulunacağı söyleniyor. Işıkları açık tutmak, hızlı güçlendirme için 66W hızlı şarjı destekleyecek oldukça büyük bir 5.500mAh pil olacaktır.

Meizu 21 Note Sistem Özellikleri Nasıl?
Meizu 21 Note Sistem Özellikleri Nasıl?

Kamera detayları, 16 megapiksel öne bakan sensör ve 8 megapiksel ultra geniş lens ile birlikte düşük ışıkta daha iyi fotoğraflar için OIS (optik görüntü sabitleme) özellikli 50 megapiksel Samsung GN5 birincil sensörden oluşan bir arka kuruluma işaret ediyor.

Ayrıca, cihazın cam ön ve arka paneller arasına sıkıştırılmış metal bir çerçeveye sahip olduğu söyleniyor. Ayrıca toz ve su sıçramalarına karşı koruyan IP53 derecesine sahip olacak.

Söylentilere göre Meizu 21 Note, OnePlus Ace 3 ve Redmi K70 gibi cihazlara karşı rekabet edecek bir alt amiral gemisi akıllı telefon olarak konumlandırılabilir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir