Meizu, Meizu 21 serisi cihazlar için Flyme AIOS’unun dahili testlerine bugün başladı. Meizu 21, Meizu 21 PRO ve Meizu 21 Note olmak üzere her üç modelin kullanıcıları artık Ayarlar’daki Sistem Güncellemeleri içinden dahili beta sürümüne kaydolarak yeni özellikleri deneyimleyebilirler. Ancak bazı kullanıcılara göre, Flyme AIOS için kayıt kanalında bazı sorunlar yaşanıyor. Bazılarının dahili test için kayıt yaptırmasının engellendiği bildirildi.

Meizu 21 Flyme AIOS Özellikleri:

Yeni yapı, AI belge özetleme, Çağrı asistanı, AI not alma ve daha fazlası gibi bir dizi AI özelliği ile birlikte geliyor. bunları tek tek aktaralım:

Yapay zeka belge özetleme: Bir belgeyi hızlı bir şekilde özetleyebilir ve ayrıca kullanıcının özete dayalı sorular sormasına olanak tanır ve soruyu belgedeki bilgilerle yanıtlar. Bu özellik aynı zamanda İngilizce belgelerle de çalışır ve hareket halindeyken bunları Çince’ye de çevirebilir.

Sürükle ve bırak: Bu özellik, dosyaları kolayca kopyalamanıza veya yerler arasında taşımanıza olanak tanır.

Meizu 21 Flyme AIOS Özellikleri:
Meizu 21 Flyme AIOS Özellikleri:

Çağrı Asistanı: Aramanızı gerçek zamanlı olarak çevirebilir, çağrıları kaydedip özetleyebilir ve hatta konuşmanıza göre yapılacaklar listesi oluşturabilir.

Görev komut dosyası: Görev senaryosu: Günlük olarak yapmanız gereken önemli işleri tamamlamanıza yardımcı olur, Bu özellik ayrıca alışkanlıklarınıza göre senaryo ayarları önerir; ve ayrıca senaryoların sesli çıktısını sunar.

Yapay zeka not alma: Toplantı gündemlerini ve OKR’leri hızlı bir şekilde yazmanıza, stratejiler oluşturmanıza ve daha fazlasına yardımcı olur.

Canlı sohbet: Görüşme, danışma ve diğer profesyonel konuşma senaryolarını destekler.

Ayrıca yeni güncelleme, web sayfası özetleme ve konu hakkında daha fazla bilgi edinmek için kaynaklarla birlikte bir özet sunan AI arama desteği de sunuyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir