Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımının Resmi Sponsoru “MediaMarkt” oldu. Yapılan işbirliği sayesinde artık 2023-2024 sezonu içerisinde Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımının taytlarının sağ paçasında yer alacak olan “MediaMarkt” logosu duyuruldu.

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımının Resmi Sponsoru “MediaMarkt” oldu
Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımının Resmi Sponsoru “MediaMarkt” oldu

MediaMarkt; sporun, sporcunun ve kadınların her zaman yanında olma misyonuyla özdeşleşerek Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımına sponsor olmuştur. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nin 1907 adlı Tribün’ünde yapılan resmi imza töreni sayesinde Mediamarkt ile Fenerbahçe arasında sürecek olan iş birliği başlamıştır. 

Gerçekleşen imza töreninde başta MediaMarkt Türkiye CEO’su Hulusi Acar olmak üzere, Kurumsal İletişim E-Ticaret Direktörü Tolga Ünvan ve MediaMarkt sorumluları katılım gerçekleştirmiştir. Fenerbahçe tarafında ise; Burak Çağlan Kızılhan (Fenerbahçe Genel Sekreteri), Simla Türker Beyazıt (Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi) ve Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takım Menajeri olan Pelin Çelik hanımefendi katılım sağlamışlardır.

Hulusi Acar (MediaMarkt Türkiye CEO’su) konuya dair bazı ifadelerde bulunmuştur:  “MediaMarkt olarak teknolojinin kadını-erkeği olmadığı gibi sporun da kadını-erkeği olmadığını her zaman vurgulamaktayız.” Sponsorluk sayesinde Fenerbahçe kadın voleybol takımına destek vermekten dolayı mutlu olduklarını ifade eden Acar: 

“Gerçekleşen yeni anlaşmanın Türk kadın voleyboluna ve Fenerbahçe’nin gelecek adımlarına yardımcı olacağına inanıyorum” açıklamalarında bulundu.

MediaMarkt, yeni sponsorluğu hakkında konuştu

Tolga Ünvan ise, (MediaMarkt İcra Kurulu Üyesi ve Pazarlama, Kurumsal İletişim ve E-Ticaret Direktörü) “Fenerbahçe Türkiye’ye şampiyonluklar getirmiş ayrıca bugün kadın milli voleybol takımının kaptanını ve değerli sporcuları barındıran Türk kadını için çok önemli örnek oluşturan bir kulüp konumundadır.” “Biz de kadının Türkiye’deki değerini yukarıya taşımak ve onlara ilham veren hikâyeler yaratmak için bugün bu camiayla iş birliğimizi açıklıyoruz. Hep beraber gelecek şampiyonluklara adım adım  giderken biz de Fenerbahçe’nin yanında yer almaya devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

Fenerbahçe Genel Sekreter pozisyonunda görev alan Burak Çağlan Kızılhan, yaptığı açıklamada ‘‘MediaMarkt logosu 2023-24 Voleybol sezonu boyunca Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın taytlarının sağ paçasında yer alacak.” MediaMarkt şirketine karşı teşekkürlerini ileten Kızılhan, “Anlaşmanın her iki taraf için hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Daha sonrasında Simla Türker Bayazıt (Fenerbahçe Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi) gerçekleşen sponsorluk hakkında : “Bugün, Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı olarak çok güzel bir iş birliği için bir aradayız. “Fenerbahçe ve MediaMark arasındaki bu iş birliğinin uzun vadeli ve başarılı olmasını temenni ederken, MediaMarkt’a “Ailemize Hoş geldiniz” diyorum.” açıklamalarında bulundu.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir