İnternet dünyasının lider isimlerinden olan Google, bugün hiç beklenmeyen bir adım attı ve McLaren Formula 1 takımına sponsor olduklarını belirtti. Google, McLaren Formula 1 takımı yanında MX Extreme E Team takımıyla da bir sponsorluk anlaşması gerçekleştirdi. 

Söz konusu bu anlaşma kapsamında, Google’ın Android ve Chrome logoları yarış araçları üzerinde yer alacak. Hatta öyle ki bu sponsorluk kapsamında 2022 Formula 1 araçlarında yer alan özel jant kapakları üzerinde de Chrome logosunu oluşturan renkler de kullanıcıların karşısına çıkacak. McLaren F1 takımının pilotları Lando Norris ve Daniel Ricciardo tarafından giyilebilecek yarış tulumları üzerine de markalarını yerleştiren Google, aynı zamanda Number 58 McLaren MX Extreme E elektrikli yarış aracının üzerine de Android ve Chrome logolarını yerleştirecek. Bu kısımda logoları tulumu üzerinde Emma Gilmour ve Tanner Foust taşıyacak.

8 7

Windows 11’de reklamlar başlıyor

Bu hamlesiyle beraber ciddi bir şekilde dikkat çeken Google, düşünülüyor Android ve Chrome logolarıyla beraber ilk kez bu şekilde büyük bir reklam anlaşması imzalamış durumdadır. Bu durum elbette ki en çok McLaren Formula 1 takımı için son derece önemli bir durumdur. 2021’de oldukça iyi bir sezon geçirme fırsatını elde eden firma, elindeki yeni maddi güç ile beraber 2022 sezonda oldukça iddialı olabilir. 2022 sezonu bu hafta sonu gerçekleşecek olan ilk yarış ile başlıyor. Bu anlamda F1 dünyasında oldukça heyecanlı günler yaşanıyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir