Marvel’ın en sevilen süper kahramanlarından biriyle ilgili şaşırtıcı bir gelişme yaşandı. Video oyunları analiziyle tanınan uzman Tom Henderson, Iron Man’in yapım aşamasında olduğunu iddia etti.

Marvel ve Fortnite yeni bir iş birliğine imza attı

Marvel yıllar içinde bizlere bazen sevdiğimiz bazen de eleştirdiğimiz birçok süper kahraman tanıttı. Bu süper kahramanlar arasında en çok saygı duyulan karakterlerden biri de Kara Panter’di. Ancak ne yazık ki başrol oyuncusu Chadwick Boseman’ın ölümü filmin hayranlarını derinden yaraladı.

Bu olaydan sonra devam filmi hakkında pek fazla biilgi yer almazken hatırlarsanız geçtiğimiz haftalarda açık dünya bir Black Panther oyununun geliştirilmekte olduğu iddiaları hem oyuncularda hem de Marvel severlerde büyük bir heyecan yaratmıştı. Marvel evrenini seven tüm oyuncuları şoke eden haberin ardından şimdi daha büyük bir iddia geldi.

Marvel ve EA’dan yeni bir Iron Man oyununun çıkacağı söyleniyor

Video oyunu yazarı ve sektörün sevilen isimlerinden Tom Henderson, yeni projenin sadece Black Panther ile sınıtlı kalmayacağını, Marvel evreninde yeni oyunlar göreceğimizi iddia ediyor. Henderson’a göre Black Panther’in yanı sıra Iron Man adında bir yeni oyun daha karşımıza çıkacak. Ayrıca Henderson, bu yeni oyunun Electronic Arts (EA) tarafından geliştirildiğini de belirtiyor.

Bu yeni oyunun daha önce Black Panther için de söylendiği gibi sadece tek oyunculu bir açık dünya oyunu olabileceği söyleniyor. Bildiğiniz gibi Iron Man’in Avengers: End Game ile birlikte ölerek Marvel Evreni’ne veda etmesi serinin sevenlerini epey üzmüştü. Bu nedenle pek çok kişinin en sevdiği kahramanlardan biri olan Iron Man için Marvel ve EA’nın güçlerini birleştirebileceğine inanılıyor. Peki sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir