Dünyanın en popüler Battle Royale oyunlarından biri olan Fortnite, son yıllarda yarattığı iş birliği ve oyuna kattığı karakterler sayesinde birçok kişinin kalbini kazandı. Geçtiğimiz aylarda Marvel ile anlaşmaya yapan Fortnite, şimdi de Fortnite evreninde bir Marvel çizgi roman seti çıkaracağını duyurdu.

Fortnite 3. Bölüm 3. Sezon için gelen yenilikler açıklandı

Geçtiğimiz hafta Obi-Wan Kenobi serisinin çıkmasıyla birlikte ünlü Jedi Ustası Kenobi’nin kostümlerini oyuna ekleyen Fortnite, uzun süredir devam eden anlaşmalarla piyasadaki en özgün Battle Royale oyunu olarak kabul ediliyor. Son zamanlarda Fornite 3 Bölüm 3. Sezon için fragman yayınlayan Epic Games, Darth Vader ve Indiana Jones’un da oyuna geleceğini duyurmuştu.

Geçmişte birkaç kez Marvel ile ortaklık yapan Epic Games, bugün çok ilginç bir ortaklık duyurdu.

Marvel ve Fortnite’dan yeni iş birliği

Fortnite’ın sahibi Epic Games, bugün yaptığı açıklamada Fortnite X Marvel: Zero War adlı özel bir 4 edisyon çizgi roman çıkaracağını duyurdu. Fornite X Marvel – War of the Nexus: Thor, 2020’de aynı şekilde tamamlandı, projeyi konu alan bu 4 haneli çizgi roman da Fornite severler için bazı sürprizler içeriyor.

marvel ve fortnite ortaklik kurdu

Fiziksel veya dijital olarak banner satın alan kişiler, her banner için yalnızca bir kez kullanabilecekleri özel bir kodla karşılaşacaklardır. Bu oyun kodunu kullananlar, çizgi film karakterlerinden kısa süreli ve benzersiz kostümleri ücretsiz olarak alabilirler. Çizgi romanın ilk baskısındaki kostüm, Spider-Man: Zero War kostümüdür.

Strip’in ilk baskısı 8 Haziran’da dijital platformlarda ve fiziksel olarak satışa sunulacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir