Epic Games, Fortnite Bölüm 3 Sezon 3 için bir film fragmanı yayınladı ve yeni sezonda gelen tüm güncellemeleri paylaştı. Yeni dönemin en tuhaf yükseltmeleri şüphesiz Darth Vader ve Indiana Jones.
Dünyanın en popüler Battle Royale oyunlarından biri olan Fortnite, son dönemde popülerliğini kaybetmiş olsa da geliştirici Epic Games, dünyaca ünlü markalarla çalışarak oyunculara eğlenceli bir deneyim sunmaya devam ediyor. En azından bunun için uğraştığı tartışılmaz bir gerçek.

Fortnite sistem gereksinimleri 2022

Epic Games for Fortnite ile ortak olan son marka, aklınıza gelebilecek ilk bilimkurgu isimlerinden biri olan “Star Wars” oldu. Fortnite Chapter 3 Season 3 ile birlikte oyuna birçok Star Wars eşyası dahil edilmiş durumda. Ayrıca Darth Vader pad kötü adamları üçüncü sezon için Fortnite’a katılıyor. Ayrıca oyunları ve filmleri ile dünya çapında milyonlarca hayranı olan Indiana Jones, Fortnite dünyasında yeni bir döneme girecek.

Darth Vader ve Indiana Jones, Fortnite oyuncularıyla buluşuyor

Epic Games, Fortnite Bölüm 3 Sezon 3’te oyuncuların neler yaşayacaklarını gösteren kısa bir animasyon film fragmanı yayınladı. Fragmandaki sahnelere dayanarak, oyuncuların 3. Sezonda karşımıza çıkan birçok bilimkurgu ögesi olduğunu söyleyebiliriz. Ancak fragmandaki en tuhaf sahnelerden biri, Star Wars Üniversitesi’nden kötü adam Darth Vader’ın çoğu tema parkında görmeye alıştığımız top treninde olması. Lafı fazla uzatmadan sizlere Fortnite Bölüm 3 Sezon 3 film fragmanını bırakıyoruz. Bu arada yeni sezonda gelecek tüm haberlerin fragmanın altından geçeceğini de belirtelim.

Fortnite 3. Bölüm 3. Sezon sinematik fragmanı yayımlandı

Fortnite 3. Bölüm 3. Sezon ile gelecek yenilikler

Eğlenceli Mantarlar

fortnite 3 bolum 3 sezon icin gelen yenilikler aciklandi 5

Adada Gerçeklik Ağacı boy verdi. Sonuç olarak da yeni bir bölge oluştu! Gerçeklik Şelalesi denen bu konum, aralarında zıplatan mantarların da bulunduğu bir mantar ve mor ağaç ormanı. Bitki örtüsünü incelemekten kendinizi alabilirseniz şelalelerinde yüzebilir, mağarasında ganimet arayabilir ya da gayzerlerinden havaya fırlayabilirsiniz. Sezon boyunca Gerçeklik Ağacı’nın adanın geri kalanına nasıl bir etkisi olduğunu gözlemleyeceksiniz…

Bereketli Mahsul

fortnite 3 bolum 3 sezon icin gelen yenilikler aciklandi 4

Gerçeklik Ağacı’ndan Gerçeklik Tohumu Kabukları yayılıyor. Bitkiler ve gerçeklik tohum ve yetiştirme ve fidan gerçekliği. Diktiğiniz ağaç her oyunda aynı yerde ve büyüyecek ve büyüyecek! Bu, fideleri her otladığınızda daha iyi gizlilik sağlar. Eşsiz bir hırsızlık çalmayı başarana kadar her oyunda çimleri temizleyin. Halihazırda bir bitki fidesi varken Seed of Reality’yi görürseniz, onu düşürebilir ve ağacınızı düştüğü yere ışınlayabilirsiniz. Ağacınız kuruysa, kalan tohumu ekin! Çiçek yetiştirmede iyi misin? Harita sayfasını açın ve sıradaki ot temizleme vakti de dahil fidanınızın durumunu kontrol edin.

Vantuzlu Top

fortnite 3 bolum 3 sezon icin gelen yenilikler aciklandi 3

Vantuzlu Top geri döndü! Etrafta yuvarlanın ve yüzeylere vantuzla yapışın. Ama eskiden olduğu gibi sadece yuvarlanmakla kalmayın. Kutlamanın ruhuna uygun olarak (kesinlikle son derece güvenli olan) Topyekûn Yolculuk trenine binin ve bu hızlı trende eğlencenin dibine vurun.

Vantuzlu Top, adaya son geldiği zamandan biraz farklı. Artık sağlığı daha iyi, araba kullanabiliyor ve pillerle çalışıyor. Pil bittiğinde, yeni emme topunu sürmenin zamanı geldi.

Binek Hayvanlar

fortnite 3 bolum 3 sezon icin gelen yenilikler aciklandi 2

Yüksek hızlı eğlencenin vantuzlarla sınırlı kalmasına izin vermeyin. Ayrıca kurtlara veya vahşi ayılara binin! Artık savaşa inmek zorunda değilsin. Ünlü dağınızda ateş edebilirsiniz!

Parçalı Bulutlu ve Hastalıklı

fortnite 3 bolum 3 sezon icin gelen yenilikler aciklandi 1

Adanın bir tatil yeri olması fırtınanın bittiği anlamına gelmiyor. Hatta artık daha da tehlikeli bir hal aldı! Bir maçta fırtınada çok uzun süre kalırsanız Fırtına Hastalığı’na yakalanırsınız. Bu hastalık, fırtınadan aldığınız hasarı arttırır.

Ama merak etmeyin: Beklenmedik bir anda bu hastalığa yakalanmazsınız. Hastalanmaya yakınken bir uyarı alacaksınız. Neyse ki Fırtına Hastalığı’nın çaresi çok basit. Fırtınadan çıkmak yeterli! Ama sonra tekrar girerseniz anında yeniden hastalanırsınız.

Kayma

Kayma geliştirildi! Kısa bir yamaçtan kaydığınızda artık kaymaya devam edecek ve ayağa kalkmayacaksınız. Ayrıca hızlıyken kaymaya başladığınızda hareket ivmeniz korunmuş olacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir