MagSafe Uyumlu Aksesuarlar makalesiyle karşınızdayız. MagSafe’i duyurulduğundan beri gizli bir güç olarak gördük. Ancak tam olarak ne olduğu henüz belli olmayan ve keşfedilmeye hazır bir hazine olarak kabul edilmelidir. Genel olarak, MagSafe için kablosuz şarj ile uyumlu bir manyetik bağlantı noktası seçilebilir. Yani çalışmanın temeli, kablosuz şarj teknolojisi ile manyetik kontak sisteminin birleşimidir. Apple’dan ve Apple uyumlu MagSafe aksesuarları üreten firmalardan çok başarılı çözümler geldi.

MagSafe Batarya Paketi Hakkında Tüm Detaylar Netleşti!

MagSafe, iPhone 12 ve tabii ki iPhone 13 ailesi ile hayatımıza dahil olan bir iletişim arayüzü.Apple’ın araştırma ve geliştirme çalışmaları kesinlikle sadece kablosuz şarjı tanıtmakla kalmıyor, bunu zaman zaman nöral Apple aksesuarında da görüyoruz. Ancak diğer üreticilerin de ciddi olarak MagSafe’i düşündükleri söylenebilir. MagSafe uyumlu aksesuarları sizin için listeledik, ilginç aksesuarları tanıyacak ve bize katılacaksınız. Hazır olduğunuzda, başlayalım!

MagSafe Charger

MagSafe şarj cihazı. Aslında hepimiz onu tanıyoruz. Apple’ın kablosuz şarj cihazı MagSafe Şarj Cihazı, satın almayı düşündüğünüz ilk MagSafe uyumlu aksesuarlardan biri olabilir. MagSafe şarj cihazıyla maksimum 15W güçle şarj edilebilen iPhone modellerini ve AirPods kulaklıkları destekler. Bu aksesuar, Apple Watch’u kablosuz olarak şarj etmek için de kullanılabilir.

MagSafe Battery Pack

MagSafe uyumlu aksesuarlardan biri MagSafe pil takımıdır. Bu aksesuar Apple tarafından yapılmıştır ve MagSafe’i destekleyen iPhone 12 ve iPhone 13 modellerinde kullanılabilir. Kabaca bir powerbank gibi düşünebilirsiniz ancak MagSafe’in desteği sayesinde telefonun arkasına takıp kablosuz olarak pil görevi görebiliyor. Bu nedenle, pil azaldığında cebinizde bile kablosuz olarak şarj edebilir ve telefon çaldığında kabloları bağlamadan arama yapmak için kulağınıza yakın bir yere yerleştirebilirsiniz. MagSafe Pil Paketi kablosuz olarak 15W’a kadar şarj edebilir.20W ve üzeri güç adaptörü kullanırken, iPhone’u şarj etmenin yanı sıra kendinizi de şarj edebilirsiniz. Tüm iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini modelleri bu aksesuar için uygundur.

Anker Magnetic Wireless Portable Charger

MagSafe pil takımına bir alternatif, ünlü aksesuar üreticisi Anker tarafından sağlandı. Bu ürün USB Type-C ile şarj edilebilir ve 5000 mAh pile sahiptir, bu da onu Apple’ın MagSafe pil paketinden daha uygun fiyatlı bir seçenek haline getirir. 5W kablosuz şarjı başlatmak için Anker Manyetik Kablosuz Taşınabilir Şarj Cihazını telefonunuzun arkasına takın. Anker’in MultiProtect güvenlik sistemiyle donatılan bu ürün, hem iPhone’u hem de yabancı nesne algılama, kısa devre koruması ve sıcaklık kontrolü gibi aksesuarları korumaya yönelik teknolojiler sağlar. Farklı renk seçeneklerinin sunulduğunu da sözlerimize ekleyelim.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir