Resmi olarak açıklanmamış olsa da Apple’ın önümüzdeki ay itibariyle büyük bir etkinliğe imza atması bekleniyor. Cupertino merkezli teknoloji devinin 2022’de yapacağı tanıtımda başrolde M2 çip ile desteklenecek MacBook Pro olacak.

Digitimes’da yer alan yeni raporda, M2 yonga setinin kullanıma hazır olduğu belirtildi. Önceki çiplere göre çok daha üstün özelliklerle donatılacak olan yeni işlemci, MacBook Pro modelinin de daha iyi bir performans sunmasını sağlayacak. Rapora göre yeni işlemci, yeni MacBook Pro modelleri 8 Mart 2022 tarihinde tanıtılacak. Tanıtımda şirketin iPhone SE modeline de yer vermesi mümkün.

MacBook Pro özellikleri neler olacak?

Paylaşılan raporda MacBook Pro ile ilgili bazı detaylara da yer verildi. Buna göre M1 yonga setinin ardından daha yüksek performans ve verimlilik ile desteklenen MacBook Pro, böylece serinin en güçlü modeli olacak. M2 çip yeniliğinin dışında MacBook Pro modelinde yeni bir donanım ve özelliğe yer verilmesi beklenmiyor. Bununla birlikte 8 Mart için pek çok farklı soru işareti var. Zira Apple için çok fazla spekülasyon gündemde yer olduğundan dolayı iPhone SE 2022, Macbook Pro, iPad Air, 27 inç iMac modelinden her biri tanıtımda yer alabilir. 

Yaklaşık 1 aylık sürenin olduğu Apple tanıtımına kadar, yeni model ve teknolojiler ile ilgili daha fazla detayın gündeme gelmesi bekleniyor. Şirketin 8 Mart’ta yapacağı tanıtım için beklentiler oldukça yüksek.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir