LUNA Foundation Guard, Bitcoin satın alımlarına hızla devam ediyor. Son olarak ise 100 milyon dolarlık yeni alım yaparak rezervindeki Bitcoin miktarını 40 binin üzerine çıkardı.

LUNA Foundation Guard, sık sık Bitcoin (BTC) satın alımları ile dikkatleri üzerine çeken isimlerden biridir. TerraUSD algoritmik stablecoin’ini desteklemek için Bitcoin yatırımı yapan Luna Foundation Guard (LFG), 100 milyon dolarlık ek Bitcoin (BTC) satın alarak toplam varlığını 42.406 BTC’ye çıkardı.

24 1

Luna Foundation’ın bitcoin yatırımı 42 bin 406 BTC

Kar amacı olmayan Luna Foundation Guard (LFG), geçtiğimiz haftanın sonunda 173 milyon dolar değerinde Bitcoin (BTC) satın alımı gerçekleştirmiş ve elinde tuttuğu Bitcoin miktarını 40 bine kadar yaklaşmıştır. Yeniden Bitcoin (BTC) alımı yaparak rezervini genişletmeye devam ediyor. LUNA Foundation Guard, bu kez 100,6 milyon dolar değerinde 2.508,94 BTC daha satın aldı. Rezervdeki toplam BTC miktarı 42.406 BTC’ye kadar ulaştı.

Hatırlamak gerekirse geçtiğimiz hafta boyunca, Luna Foundation Guard bir dizi kripto para satın alımı yaptı. Buna örnek vermek gerekirse vakıf, 6 Nisan’da 230 milyon dolar Bitcoin ve 8 Nisan’da ise 200 milyon dolar değerinde AVAX satın aldığını dile getirdi.

Meta, Horizon Worlds’de, sanal öğe satışına izin veriyor

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir