Logitech, iş dünyasının beklentilerini karşılamak üzere tasarlanmış yeni Signature Slim K950 Kablosuz Klavye ve Signature Slim Combo fare modellerini tanıttı. Yeni modeller işlevselliği ile öne çıkıyor.

Donanım konusunda dünyanın önde gelen şirketlerinden birisi olan Logitech, yeni modelleri için resmi tanıtımlarını gerçekleştirdi. Yeni Logitech Signature Slim K950 adıyla geliştirilen yeni klavye ve Signature Plus M750 adıyla geliştirilen yeni fare, kullanıcıların kullanımı ve verimliliğini artırmayı hedefliyor.

Logitech Signature Slim K950 ve M750’nin Özellikleri

Logitech’in yeni klavye ve fare kombinasyonu, çoklu platform desteği ve kullanıcı dostu işlevsellik ile ilk bakışta dikkat çekiyor ve sektörde fark yaratıyor. Tanıtımda üzerinde vurgu yapılan detaylardan birisi Signature Slim K950’in , Windows’tan Linux’a kadar geniş bir işletim sistemi yelpazesinde kullanımı desteklemesi. Üstelik özel işlev atanabilen tuşları sayesinde günlük görevleri de hızlı ve kolay hale getirebiliyor. Signature Plus M750 fare ise klavyedeki özelliklere paralel olarak bir fareden çok daha fazlasını sunuyor. SmartWheel ve yan düğmelerle zenginleştirilmiş olan yeni modelde yapılan işlere ve kullanılan uygulamalara göre kişiselleştirme imkanı sunuyor.

Ergonomik tasarımı ve ayarlanabilir yükseklik seçenekleriyle dikkat çeken yeni donanımlar, uzun süreli kullanımlarda da bu sayede rahatsızlık yaratmıyor. Uzun süren iş saatlerinde kullanıcıların bu konuda rahat etmesini sağlayan Logitech, tüm bu avantajlara ek olarak akıllı yazılım entegrasyonu seçeneği de sunuyor. Şirketin Logi Options+ adını verdiği yazılımı ile eşleştirilebilen klavye ve fare kişiselleştirilmiş kısayollar ve çoklu cihaz yönetimi gibi özelliklerle işlevselliğini katlayarak, kullanıcı deneyimini üst düzeye taşıyabiliyor.

Logitech’ten Yeni Nesil Kablosuz Klavye ve Fare: Signature Slim Combo K950
Logitech’ten Yeni Nesil Kablosuz Klavye ve Fare: Signature Slim Combo K950

Bireysel kullanıcılardan ziyade kurumsal alanın hedeflendiği yeni ürünlerde bağlantı konusunda da güvenli seçenekler mevcut. Logi Bolt teknolojisi ile güvenli bir bağlantı sunan bu modellerde üstelik Logitech Sync gibi özel Logitech yazılımları ile fare ve klavyenin yeteneklerinin arttırılması da mümkün.

Logitech Signature Slim K950 ve M750 Fiyatı

Yeni modellerinde geçtiğimiz aylarda duyurulan sürdürülebilirlik taahhüdünü de uyguladığı görülen marka, geri dönüştürülmüş malzemeleriyle ürettiği yeni modellerinde karbon nötr olmayı başardığını da vurguladı.  AAA ve AA pillerle çalışan cihazlarda 36 aya kadar tek pil ile kullanım imkanı sunuluyor. Yeni modellerin paket satış fiyatı ise ortalama 110 dolar.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir