Logitech, Aurora adını verdiği seriye dört yeni model daha ekledi. Oyuncu odaklı yeni donanımlar resmi olarak tanıtıldı.

Logitech’in sevilen donanım serilerinden birisi olan Aurora artık çok daha güçlü. Bugün yapılan tanıtım ile seriyi güçlendiren marka, alanında ne kadar iddialı olduğunu da gösterdi. “Dikkatleri üzerinize çekin. Yeni dünyalar keşfedin. Eğlenin. Benzersiz konforu, göz alıcı estetiği ve oyun sınıfı performansı ile bu koleksiyon, oyununuzu en iyi şekilde oynamanız için gereken her şeye sahiptir.” denilerek iddialı bir tanıtımın yapıldığı donanımlar, oyuncuların radarına girmeyi başardı.

Logitech’in yeni modellerinin özellikleri neler?

Logitech’in yeni modelleri şöyle;

  • G735 kablosuz oyun kulaklığı
  • G715 kablosuz oyun klavyesi
  • G713 kablolu oyun klavyesi
  • G705 kablosuz oyun faresi
logitechten oyunculara ozel dort yeni donanim
Logitech G735

Logitech G735 kablosuz oyun kulaklığı özellikleri neler?

Tasarımında büyük farkların bulunmadığı kablosuz oyun kulaklığında yeni özellikler ve aydınlatma sistemi dikkat çekiyor. LED aydınlatma ile pil kullanımının verimli hale getirildiği kulaklık, yerleşik bir mikrofon ile kolay bir kullanıma sahip. Tanıtıma göre yüzde 50 ses seviyesinde 16 saat boyunca kullanım sağlayabilen oyun kulaklığı, kullanım alışkanlıklarına göre daha fazla kullanılabilir. Ancak tüm özellikler aktifken ve daha yüksek ses seviyelerinde kullanıcılar 16 saatlik kullanımın çok uzağında kalabilir. Oyuncu kulaklığı 230 dolar gibi bir fiyata sahip.

Logitech G715
Logitech G715

Logitech G715 ve G713 oyun klavyelerinin özellikleri neler?

Yeni klavyelerde en çok dikkat çeken detaylardan birisi tuş takımının bulunmaması. İkisi de beyaz olarak geliştirilen klavyelerde, oyun kulaklığında da olduğu gibi özel bir LED aydınlatma sistemi bulunuyor. Aydınlatma sistemi ile görsellik zenginleştirildiği kadar karanlık alanlarda kullanım kolaylığı da sağlanmış. Klavye tasarımında biraz değişikliğe giden Logitech, ekstra olarak alınabilecek aparatları da satışa çıkarmış. G715 200 dolardan satışa çıkarılırken, G713 için belirlenen etiket fiyatı 170 dolar.

logitechten oyunculara ozel dort yeni donanim 2
Logitech G713

Logitech G705 oyun faresi özellikleri neler?

Tanıtımı yapılan son ürün ise Logitech G705 oyun faresi. LED tasarım tercihinin aynı şekilde uygulandığı fare, beyaz renkte. 8200 DPI hassasiyeti ile oyuncular için iddialı olan farede, LED aydınlatma açık olması halinde 40 saate kadar kullanım elde edilebiliyor. LED aydınlatmaları kullanmak istemeyenler için daha uzun kullanım sağlanabilir. Ürünün fiyatı ise 100 dolar.

logitechten oyunculara ozel dort yeni donanim 3
Logitech G705

Yeni donanımların Türkiye’deki satış süreci ve fiyatlarına dair bir açıklama yapılmadı.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir