Logitech tanıtımını yeni faresinde yer verdiği yapay zeka butonuyla dikkat çekti. Şirket, buton ile direk ChatGPT’ye ulaşılmasını sağlıyor.

Yapay zeka her yerde kendine yer bulmaya başladı. Logitech tarafından yapılan yeni tanıtımda Signature AI Edition M750 fare görücüye çıkarıldı. Ancak adından da anlaşılacağı üzere yapay zekaya odaklanan yeni donanım, özel bir yapay zeka butonuna sahip. Farede yer alan özel AI butonu ile ChatGPT’e erişilmesini sağlayan şirket üstelik AI Prompt Builder yazılımıyla da özelleştirmeler sunacak.

RGB Sonrası Yeni Moda Yapay Zeka

Donanımlarda en son akım RGB ışıklar ile yaşanmıştı. Klavyeden fareye kadar çevre birimlerinde ışıklandırmayı tercih eden şirketler, bundan sonraki süreçte yapay zekayı takip edecek gibi duruyor. Sektörün öncü markalarından birisi olan Logitech’in attığı yeni adımda yapay zeka için ayrı bir butonun oluşturulması da bu durumu net bir şekilde gösteriyor. Logitech Signature AI Edition M750 fare tanıtımıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran şirket üstelik AI Prompt Builder yazılımı üzerinden sadece ChatGPT değil, yapay zeka konusunda çok daha fazlasına ulaşma imkanı sağlayacak.

Logi AI Prompt Builder Ne İşe Yarıyor?

Son dönemlerde yapay zeka konusunda önemli adımlar atan Logitech, yeni butonu için bu yazılıma yönlendirme sağlıyor. Böylece kullanıcılar ChatGPT’nin yapay zeka işlevlerine daha hızlı ve kolay bir şekilde erişebiliyor. 49,99 dolarlık etiket fiyatına sahip olan yeni donanım, yapay zeka butonu ve Logi AI Prompt Builder ile sunduğu ChatGPT desteği ile piyasada rakiplerine karşı fark atacak. Bu durumun kullanıcılar nezdindeki karşılığını ise önümüzdeki aylar gösterecek.

Logitech kullanıcıları şirketin Logi AI Prompt Builder’a ulaşması için Logitech markalı bir klavye ya da fareye sahip olması yeterli. Bunun için istenilen bir tuşa yapay zeka yönlendirmesi yapılabilir.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir