Logitech K580 Multi-Device Bluetooth Klavye olarak adlandırılan Logitech K580 modeli Türkiye’de resmen satışa sunuldu. Yapılan tanıtım ile birlikte duyurusu gerçekleştirilen yeni ürün, Logitech tercihi yapanlar için yeni bir seçenek olacak.

Tasarımları ve ürünlerinde yer verdiği yenilikçi özellikleriyle dikkat çeken Logitech, yeni modeliyle gündemde. Logitech K580 olarak adlandırılan yeni klavyesi ile kablosuz üst düzey bir deneyim sunan şirket, bluetooth teknolojisi ise düşük gecikme süreleriyle klavyede yepyeni bir deneyim sunuyor. Tasarımda Logitech çizgilerinin biraz daha değiştirildiği göze çarparken, tamamen minimalist kriterlere göre şekillendirilen klavye, özellikle mobil çalışmalar için şimdiden dikkat çekmiş durumda. Üstelik son dönemlerde telefon ve tablet kullanımlarında en büyük gereksinimlerden birisi olan yerleştirici de Logitech K580’de ihmal edilmemiş. Klavye üzerinde yer alan özel yuvalar sayesinde telefon ve tabletler de kolayca yerleştirilebiliyor.

Logitech K580 fiyatı kaç para?

Logitech K580 için Türkiye için belirlenen ücret 649 TL. Easy Switch özelliği ile aynı anda birden fazla cihazda kullanılabilir durumda olan klavye, Windows, Mac ve Chrome platformlarında destekleniyor. 10 metre menzil içerisinde sorunsuz bir şekilde kullanılan klavye için 2 pil yeterli oluyor. Piller ise 24 aya kadar destek sağlıyor.

“Günlük çoklu görevler için eşsiz çalışma”

Yeni ürünler ile ilgili ilk açıklamalardan birisi Logitech Türkiye ve Orta Asya Bölgesi Pazarlama Müdürü Birol Sülük’ten geldi. Sülük konuyla ilgili “İncecik tasarımıyla çalışma masalarında minimum yer kaplayan K580 Multi-Device Bluetooth Klavye, aynı zamanda yerleşik yuvaya sahip donanımı ve tüm cihazlarla maksimum verimde çalışmayı sağlayan bluetooth teknolojisi sayesinde günlük çoklu görevler için eşsiz bir çalışma arkadaşı oluyor. K580, sessiz tam boyutlu tuşları sayesinde ev ve ofis ortamlarında çıt çıkmadan maksimum konsantrasyon ile çalışmaya olanak tanıyor.” dedi.  

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir