SSI, potansiyel müşterileri çekmek ve ağınızı büyütmek için LinkedIn’deki profesyonel markanızı kullanmadaki etkinliğinizi ölçer. Puanınızı ölçmek için, dört parametre kullanılır:

Profesyonel markanızı oluşturmak

Bu metrik, LinkedIn profilinize bağlıdır. Çok sayıda onay ve öneri içeren eksiksiz ve profesyonel bir profil iyi bir başlangıçtır. LinkedIn ayrıca kaç makale yayınladığınızı ve kaç takipçiniz olduğunu da görüyor.

Doğru insanları bulmak

LinkedIn SSI, doğru olasılıkları belirlemekle ilgilidir. LinkedIn, “Sales Navigator Lead Builder” aracını kullanmanızı önerir. Bunu organik olarak da yapabilir, ilgi çekici ve anlaşılır içerikler üreterek, etki sahibi kişilere ulaşabilirsiniz.

İçgörüler

LinkedIn, yayınlarınız aracılığıyla ilişkileri başlatma ve büyütme yeteneğinizi ölçer. Yayınlarınızın aldığı beğeni, paylaşım ve yorum sayısının yanı sıra gelen ve giden mesaj miktarına göre de puanınızı arttırabilir.

Güçlü ilişkiler kurun

Dördüncü SSI etkeni, önceki ikisini temel alır. Bu, sizi potansiyel müşterilerle tanıştırabilecek, etki sahibi profillerle bağlantı kurma yeteneğinizi ölçer. Metrikler kişi aramalarınızı, kaç profili görüntülediğinizi ve kaç gün aktif olduğunuzu içerir.

LinkedIn SSI puanınıza nasıl bakarsınız?

Muhtemelen siz de SSI puanınızı merak ediyorsunuzdur. Kontrol etmek oldukça basit. Öncelikle LinkedIn hesabınıza giriş yapmanız gerekli. Ardından, tek yapmanız gereken linke tıklamak.

Şimdi, LinkedIn SSI panonuzla karşılaşmış olmalısınız.Bu panoda, LinkedIn profilinizin, sektörünüzün geri kalanına kıyasla nerede olduğunu ve ağınızın geri kalanına karşı ne kadar güçlü bir profiliniz olduğunu görebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir