Microsoft’un açıklamasına göre LinkedIn bu yıl büyüme konusunda rekorla kırdı.

İnsanların kariyerlerini inşa edebilecekleri platformlara talep %22 oranında arttı. 2022 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nde kurulan ve 2016 yılında Microsoft tarafından satın alınan LinkedIn platformu, 20 yıldır insanların kariyerlerini başlatmalarına, geliştirmelerine ve ilerletmelerine yardımcı oluyor.

Linkedin Şirket Sayfanızda Yönetici Ekleme veya Çıkarma

İnsanların kariyerlerinde ilerlemelerine olanak sağlayan bu platform, kendi kendine var olmuş gibi görünüyor. ve epeyce LinkedIn’in sahibi Microsoft’a göre, LinkedIn, en son veri ve performans güncellemelerinde COVID-19 sonrası dönemde patlayıcı bir büyüme dönemine girdi.

LinkedIn geliri %34 artarak 3,44 milyar dolara ulaştı

LinkedIn yıllık %34 büyüdü. LinkedIn gelir artışı 3,44 milyar dolar oldu. LinkedIn’in genel büyümesi %22 ile rekor kırdı.

1 1627856622 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

LinkedIn şu anda 810 milyon aktif üyeye sahiptir. Yukarıdaki görüntü Çin’de 56 milyondan fazla kullanıcı olduğunu gösterse de, LinkedIn geçen yıl Çin uygulamasını kaldırmıştı. Ancak verileri hesaplardan şirket, LinkedIn’ın altı uygulamasına InJobs’un kullanıcılarını da dahil ediyor.

LinkedIn, gerekli becerileri ve eğitim fırsatlarını vurgulayan ve LinkedIn’in özel mesleki kurslarını LinkedIn öğrenim eğitim araçlarıyla bütünleştiren yeni bir kariyer yolu bulma aracını da kısa süre önce piyasaya sürdü. Gördüğünüz gibi, LinkedIn zaten çok büyük bir organizasyon ve gelecekte büyümeye ve daha fazla rekor kırmaya devam edecek.

Peki siz uygulamanın bu yenilikçi tavrı ve büyümesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir