LG bugün yaptığı özel lansman ile LG UltraGear 24GN53 A-B olarak adlandırılan özel monitörünü duyurdu. Oyuncular için özel olarak geliştirilen monitör, yüksek donanımlarıyla beklentileri karşılayabilecek bir performans sunuyor.

LG UltraGear 24GN53 A-B özellikleri neler?

LG Electronics tanıtımında LG UltraGear 24GN53 A-B için özel bir çalışmanın yapıldığı vurgulandı. 23,6 inçlik bir boyuta sahip olan ekran, 1920 x 1080 piksel çözünürlüğü destekliyor. 1 MS gibi ideal sürülerin yanı sıra 144Hz ekran yenileme hızıyla grafiklerde sınırları zorlayabilecek olan monitör, üstelik bağlantı noktalarında da gelişmiş seçeneklere sahip. Tanıtımda verilen bilgilere göre Çoklu Giriş olarak adlandırılan port seçenekleriyle kullanıcılar 2 adet HDMI ve 1 adet DP portuna sahip olabilecek. Rekabetçi oyunlar başta olmak üzere oyuncuların oyunlardaki başarısını arttırabilmek için rekabette dengeleri değiştiren LG UltraGear 24GN53 A-B, akıcı görünümü ve hızlı görüntüleme ile oyuncuların daha hızlı tepki vermesini sağlıyor.

Kararan, titreyen ya da düşük çözünürlük sorunu yaşayan ekranlarda olumsuz etkilenen oyun performansı, LG UltraGear 24GN53 A-B ile üst seviyeye çıkarılıyor. FreeSync teknolojisine yer verilen ekranda,  takılmalar, donmalar ya da yırtılmalar tarihe karışıyor.

1650888600 24GN53A B
LG UltraGear 24GN53

LG UltraGear 24GN53 A-B kaç para?

2.376,90 lira etiket fiyatı ile satışa çıkan ürün, online mağazalarda yerini almış durumda. Başlangıç fiyatıyla sektördeki diğer oyuncu fiyatlarına yönelik rekabetçi bir halde olduğu görülen oyuncu monitörü LG’nin sektördeki yeni kozu olacak.

LG
Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir