LG, yaptığı yeni tanıtımda LG Art Lab adı verilen yeni NFT pazar yerini tanıttı. Yeni platform, TV’lere NFT işlemleri yapma imkanı sağlayacak.

Televizyon dünyasının önde gelen markası olan LG, sektördeki Samsung gibi markalara göre geç kalmış olsa da NFT pazarına giriş yaptı. Geçtiğimiz gün yapılan tanıtımda LG Art Lab adı verilen yeni pazar yeri ile NFT alım – satım işlemlerinin yapılabileceği belirtildi. WebOS 5.0 ve üzeri tüm platformlarda desteklenecek olan pazar yeri başlangıç aşamasında ise sadece ABD’deki kullanıcılar tarafından denenebilecek.

LG Aero Furniture masa tipi hava temizleyicisini tanıttı

NFT’ler 22 Eylül’de LG Art Lab’a geliyor

Açıklamalara göre LG, lansmana özel olarak Barry X Ball ile iş birliği yapacak ve bu iş birliğine bağlı olarak 22 Eylül itibariyle yeni NFT’ler LG Art Lab’a gelecek. LG ana ekranında yer alacak LG Art Lab, kolayca indirilerek kullanılabilecek. 22 Eylül sonra ilk testleri yapılacak LG Art Lab için önümüzdeki günlerin daha hareketli geçmesi gerekiyor.

LG Art Lab nasıl kullanılıyor?

Tanıtıma göre LG Art Lab QR kodu ile Wallypto uygulaması ile kullanılacak. USDC üzerinden yapılacak ticaretlerde kullanıcılar dilediği gibi alım ve satım yapabilecek.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir