LG’nin tasarımcılarının LG’nin hem tuhaf hem de ilginç olan yeni Aero mobilyalarını yaratırken ne düşüneceklerini bilmiyoruz. PuriCare Object koleksiyonunun altındaki Aero Mobilya, yalnızca masa olarak değil, aynı zamanda kablosuz şarj pedi olarak da üç katına çıkan bir hava temizleyici. Garip bir şekilde, bu yılın başlarında tanıtılan PuriCare AeroTower bağımsız akıllı temizleyici için bir güncelleme.

AMD Ryzen işlemcili LG Ultra bilgisayarlar tanıtıldı

Koreli şirket, 2 Eylül’den itibaren IFA’da gösterilmesi planlanan cihazlarından birini satışa sunuyor. LG Aero Furniture; Amazon Alexa , Google Assistant ve Apple’s Homekit gibi büyük ev platformlarını destekleyen LG ThinQ ile birlikte gelen pratik olarak akıllı bir masa tipi hava temizleyicisi. Üstelik cihazlar Tradfri ağ geçidi merkezi aracılığıyla Ikea’nın akıllı ekosistemiyle uyumludur. 

LG’nin Aero Mobilyalarına UV sterilizasyonu ve kablosuz şarj pedi eklendi

Temizleme işlevlerine gelince, PuriCare Aero Mobilya, havadaki kirleticileri ve virüsleri yakalayan 360 derecelik bir hava temizleme sistemine sahiptir. Koku giderme özelliğinin yanı sıra, arıtıcı ayrıca toz ve polen gibi alerjenler dahil olmak üzere daha büyük parçacıkları da filtreler. Tone Free T90 kulakiçi kulaklıklar gibi , ultraviyole ışıkları kullanarak fan kanatlarının etrafındaki bakterileri ortadan kaldıran LG’nin UVnano sterilizasyon teknolojisi ile birlikte gelir.

LG Aero Furniture’ın benzersiz özelliği, yerleşik şarj pedidir. Qi kablosuz standardını kullanır ve Android cihazlar ve kulaklıklar için 10 watt’a kadar hız derecesine sahiptir, ancak 7.5’te Apple’ın iPhone’ları için biraz daha yavaştır. Daha da önemlisi, LG, uygulama aracılığıyla kullanıcılar tarafından özelleştirilebilen LED ortam aydınlatmasını ekledi.

LG Aero Furniture’ın fiyatı ve çıkış tarihi

LG PuriCare Aero Furniture akıllı hava temizleyicisinin fiyatı henüz açıklanmadı. LG’nin önümüzdeki ay kalan tüm detayları açıklaması bekleniyor. Cihazın renkleri; kırmızı, sarı ve gri olacak ve açıklamalara göre cihaz sınırlı sayıda üretilecek. Son olarak, oval şekilli veya daire masa üstü tasarım seçeneği de olacak.

LG

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir