LG Tone Free serisinin 2 yeni üyesi LG tarafından tanıtıldı. Yeni modeller T90 ve Fit (TF8) olarak adlandırıldı.

LG, kablosuz kulaklık modellerini güncellemeye devam ediyor. Markanın en sevilen serilerinden olan LG Tone Free için yeni duyuru yapan şirket, iki yeni modeli daha seriye dahil etti. T90 ve Fit (TF8) olarak adlandırılan yeni modeller, üstün özellikleriyle dikkat çekiyor. Her iki kulaklıkta da şirket hijyene daha fazla önem verdiği gibi özel korumalar ve teknolojiler ile kulaklık modelleri donatılmış. Böylece önceki modellere ve sektördeki diğer seçeneklere göre LG’nin yeni ürünleri çok daha hijyenik bir kullanım vaat ediyor.

LG Tone Free T90
LG Tone Free T90

LG Tone Free T90 özellikleri neler?

T90, serinin en yeni ve en güçlü modeli olarak tanıtıldı. Bu nedenle tanıtım sonrasında da en çok dikkat çeken T90 oldu. Özel bir şarj haznesine sahip olan T90’da özel kulaklık temizleme teknolojisi ile kulaklıklar çok daha temiz ve hijyenik olabiliyor. Her iki kulaklık da Bluetooth teknolojisi ile bağlantı sağlıyor. Aktif gürültü engelleme özelliğine ek olarak Dolby Head Tracking adı verilen teknolojiye de sahip olan kulaklıklar, uzamsal ses deneyim sunuyor. Böylece kafa hareketlerine göre sesler uyarlanıyor. ANC açıkken 9 saate varan kullanım sunan LG Tone Free T90, ANC Kapalıyken 18 saate varan bir destek sunabiliyor.

LG Tone Free Fit (TF8)
LG Tone Free Fit (TF8)

LG Tone Free Fit (TF8) özellikleri neler?

Daha temel özelliklere sahip olan TF8 ise sporcular için geliştirişmiş bir model. IPX7 korumasıyla tere ve suya karşı dirençli hale getirilen TF8, sorunsuz kullanım için özel bir kulak kanatlarına sahip. Böylece kulaklara tam olarak oturuyor ve sportif faaliyetlerde engel yaratmıyor. ANC açıkken 10 saatlik kullanım sağlayan model, ses kalitesi ve diğer hijyen özellikleriyle de benzer yapıda.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir