LG Electronics Türkiye, Türkiye’de satılan görüntü kalitesi, gelişmiş performansı ve şık tasarımıyla CES 2022’de gösterilecek olan 2022 TV serisinin lansmanını yaptı.

OLED TV 42 inç LG 42C24 Türkiye’de satışa sunuldu

LG OLED evo

2022 serisinin zirvesinde, LG tarafından şimdiye kadar üretilmiş en gelişmiş ve en parlak OLED olan evo OLED serisi yer alıyor. Yeni seride, 5. nesil α9 AI işlemci tarafından kontrol edilen pikseller sayesinde, Brightness Enhancer işlevi sayesinde G2 modeli OLED’siz evo modellerine göre %30 daha parlak ve C2 modeli %20 daha parlak. Bu sayede daha net, daha parlak ve daha gerçekçi görüntülerin tadını çıkarabilirsiniz.

Şimdiye kadarki en büyük ekran boyutu seçeneği

LG 2022 OLED TV serisi, tüketicilere daha fazla seçenek sunmak için yeni ekran boyutları ve tasarım stilleri de ekledi. Dünyanın ilk 97 inç OLED TV’sine ve yeni 83 inç modeline ek olarak G2 Serisi, 77, 65 ve 55 inç diyagonaller sunarak evdeki her alanda doğru boyutu garanti ediyor.

G2 serisindeki Tasarım Galerisi, TV’leri harika kılmak ve izleme ortamına daha da iyi uyum sağlamak için duvara delikler olmadan monte edilebilir. LG C2 serisi ise toplam altı ekran boyutu ile 2022 serisinin en geniş ekran boyutu seçeneklerini sunuyor. Küçük TV’leri sevenler veya konsol ve bilgisayar oyunları oynayanlar için ideal olan yeni 42 inç OLED TV, 83, 77, 65, 55 ve 48 inç serilerini çok çeşitli C2 modellerine ekliyor. Yeni C2 serisi de ince kenarlara sahip.

2022 serisindeki bir diğer yenilik ise TV’sini dekorasyonunun bir parçası yapmak isteyen tüketiciler için tasarlanan evo OLED teknolojisine sahip 65 inç LG OLED Object Collection, Şövale (65ART90). Kanvas denilince, minimalist tarzı ve nötr renklerin zarif kullanımı ile Şövale modeli, bir şekilde her odaya uyum sağlar ve her iç mekana şıklık katar. Danimarkalı ünlü kumaş markası Kvadrat tarafından tasarlanan toz kaplı TV kılıfı, dokunuşu uzaktan hareket ettirerek kullanıcıların farklı ihtiyaçlarına cevap verecek. Tam Görünüm modunda tam OLED evo deneyiminin keyfini çıkarırken, Saat ve müzik modu Yarım Görünüm modunda etkinleştirilebilir.

LG 5. nesil α9 akıllı işlemci

Yeni ve geliştirilmiş LG 5. Nesil α9 akıllı işlemci, yeni OLED evo modellerinin performansını iyileştirmek için bir derin öğrenme algoritması kullanarak ekran öğelerini birbirinden farklı hale getiriyor. Bu da görüntülere daha fazla üç boyutlu kalite veriyor. Z2, G2 ve C2 serisindeki 5. nesil α9 işlemci, 5.000’den fazla ekran alanını ayrı ayrı işleyen ve görüntüyü daha net, daha parlak ve daha ayrıntılı hale getirmek için her birini geliştiren yeni bir gelişmiş dinamik ton eşleme algoritmasına sahiptir.

LG’nin yeni işlemcisi, TV’nin yerleşik hoparlörlerinin Gelişmiş AI Ses aracılığıyla ses kalitesini iyileştiren 7.1.2 sanal surround ses üretmesini sağlar. OLED TV 2022 serisinde iki boyutta (65 inç, 55 inç) bulunan, kendi aydınlatmasına sahip A2 modeli, akıllı bir 5. nesil α7 işlemci tarafından destekleniyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir