Nisan ayının sonunda satışa çıkacak Lenovo ThinkBook 16+ 2024 modelini duyurdu. Yeni modelde üst düzey ve yeni donanımlara yer verilecek.

Notebook piyasasının en etkin şirketlerinden birisi olan Lenovo, tanıtımlarına devam ediyor. Şirket yayınladığı bir afiş ile ThinkBook 16+ 2024 Core Ultra 9 dizüstü bilgisayarın yakında piyasaya çıkaracağını duyurdu. Bu güçlü makine ilk bakışta donanımlarıyla dikkat çekmeyi başardı.

ThinkBook 16+ 2024 Özellikleri

Yeni bilgisayarda çoklu görevler ve zorlu uygulamalar için 16 çekirdekli 22 iş parçacıklı Core Ultra 9 185H işlemci kullanılıyor. Bu işlemciye 32 GB RAM’e ve 1 TB PCIe 4.0 SSD eşlik ediyor. Performans konusunda kullanıcılara kusursuz bir konfigürasyon sunan Lenovo, video düzenleme ve oyun oynama gibi alanlarda gelişmiş performans sağlayacak. Üstelik oyuncular için entegre grafiklerin yanı sıra isteğe bağlı RTX4060 grafik kartı seçeneği de mevcut. Yeni model piyasadaki hemen hemen tüm AAA oyunları için kusursuz bir performans sunabilecek düzeyde.

Lenovo ThinkBook 16+ 2024 Bilgisayarını Duyurdu
Lenovo ThinkBook 16+ 2024 Bilgisayarını Duyurdu

Üstelik tüm bu eşsiz performans için özel bir ekran seçimi de yapılmış. Tanıtımda yer alan bilgilere göre 3.2K çözünürlüğün desteklendiği ekranda 430 nit parlaklık, 165Hz ekran yenileme hızı bulunuyor. IPS ekran ile görüntü sunacak olan Lenovo, Dolby Vision, özel renk kalibrasyon değerleri ve TÜV Rheinland düşük mavi ışık sertifikasıyla ekranda da üst düzey kalite sunuyor.

ThinkBook 16+ 2024 modelinde yer alan diğer teknik özellikler ve detaylar şöyle;

  • 1 adet USB-A 3.2 Gen 2 bağlantı noktası
  • 2 adet Thunderbolt 4 bağlantı noktası
  • 3,5 mm kulaklık jakı
  • 2 adet USB-A 3.2 Gen 1 bağlantı noktası
  • 1 adet HDMI 2.1 bağlantı noktası

Bağlantı konusunda da geniş seçenekler sunan Lenovo, yeni modeliyle Nisan sonu itibariyle pazarda yer almaya başlayacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir