Lenovo, geçen ay 1 Ocak’ta piyasaya çıkacak olan 144 Hz ekranlı Lenovo Legion Y90 Oyun Telefonu’nu duyuracaktı. Ancak gamephone 1 Ocak’ta duyurulmadı. Lenovo’nun yeni telefonun akıbetini açıklamasını beklerken, Weibo sosyal medya platformunda Legion Y90’ın tasarımını gösteren kısa bir tanıtım videosu paylaşıldı.

Lenovo Legion Y90 tasarımı

Köşeleri yuvarlatılmış Lenovo Legion Y90 düz ekranın sağ üst köşesinde bir selfie kamerası var. Akıllı telefonun arkasının ortasında flaş, kamera ve Y şeklinde bir ışık tutan büyük bir raf var. Telefonun arka yüzünün sağ ve sol taraflarında bulunan aşağıdan yukarıya doğru çıkan anten kabloları da dikkat çekiyor.

https://www.youtube.com/watch?v=eF3fkJfPHIY&feature=emb_title

Lenovo IdeaPad Slim 5 Pro Tanıtıldı

GSM Arena’dan gelen habere göre Legion Y90’ın sürdürülebilir performans için iki motorlu bir hava soğutma sistemine sahip olduğu doğrulandı. Oyun telefonunda ayrıca HDR içeriğini desteklemek için 720Hz dokunmatik örnekleme hızına sahip 6.92 inç E4 AMOLED ekrana sahip. Ayrıca Lenovo Legion Y90 daha iyi bir oyun deneyimi sunuyor.

Cihazın ne zaman tanıtılacağı ise hala büyük bir merak konusu. Bu aksiliğin cihazla ilgili bir sorundan ya da üretim sıkıntısından kaynaklı olabileceği düşünülüyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir