Lenovo IdeaPad Slim 5 Pro Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Lenovo IdeaPad Slim 5 Pro Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-07 09:27:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Lenovo, yeni modeli IdeaPad Slim 5 Pro’yu resmen tanıttı. Yeni model ile birlikte tüm detaylar açığa çıktı.

IdeaPad Slim 5 Pro adı verilen yeni model resmen tanıtıldı. Intel veya AMD CPU seçenekleriyle sunulan yeni modelde, ince ve hafif bir dizüstü bilgisayar seçeneği sunuldu.

Yeni dizüstü bilgisayar 14 inç ve 16 inç ekran seçeneklerine de sahip. Bu bakımdan satın alma öncesinde çeşitli kişiselleştirme seçeneklerini de sunmayı başaran şirket, kullanıcıların beklentilerine göre güçlü bir modele sahip olmasını hedefliyor. GPU ve ekran seçenekleriyle birlikte desteklenen dizüstü bilgisayarda üstelik pek çok yeni teknoloji bulunuyor.

IdeaPad Slim 5 Pro Kaç Para?

IdeaPad Slim 5 Pro modeli ilk olarak Hindistan’da piyasaya çıkacak. Modelin fiyatı ise 77.990 RS. Yaklaşık 1067 dolar ile satışa çıkacak olan yeni model için Lenovo’nun resmi mağazası üzerinden destek alınması mümkün.

Lenovo IdeaPad Slim 5 Pro Özellikleri Neler?

Lenovo IdeaPad Slim 5 Pro modeli, üst düzey donanımlarla destekleniyor. Kullanıcılar 11. Nesil Intel Core i7 ya da AMD Ryzen 7 5800H'ye kadar en yeni nesil işlemcileri tercih edebilecek. GPU’larda ise NVIDIA GeForce, Intel Iris Xe ve AMD Radeon GPU'ları alternatifler arasında bulunuyor.

Yeni modellerde 14 inç ekran seçeneğinde 300 nit parlaklık, 2.2K IPS parlama önleyici panel ile destekleniyor.16 inç ekranda ise 350 nit tepe parlaklık, WQXGA IPS yansıma önleyici özellikler bulunuyor. Her iki ekran da 16:10 en boy oranına ve %100 sRGB renk gamına sahip. Böylece ekranda çarpıcı renkler ve grafiklere sahip olabilmek mümkün.

Donanımlarda ise 16 GB'a kadar DDR4 RAM ve 1 TB'a kadar SSD M.2 PCIe depolama alanı seçenekleri buluyor. Kullanıcılar, RAM ve depolama alanı seçeneklerini tercih edebilecek. Windows 11 yükseltme seçeneği ile Windows 10 işletim sistemini kullanıcılara sunacak Lenovo, tüm bu özelliklerini; Wi-Fi 6, Bluetooth v5.1, Dolby Atmos ses sistemi, yüz tanıma özelliğine sahip 720p web kamera ve Amazon Alexa ve Microsoft Cortana ile destekliyor.

Batarya kısmında ise 14 inçlik modelde 56,5 Whr, 16 inç modelde ise 75 Whr batarya bulunuyor.





PAYLAŞ