Lenovo’nun bir sonraki akıllı oyun telefonu olacak Lenovo Legion Y90 için lansman tarihi açıklandı. Legion serisinin yeni üyesi ve aynı zamanda şirketin yeni amiral gemisi olacak Lenovo Legion Y90, 28 Şubat’ta tanıtılacak.

Lenovo Legion 2 Pro’nun halefi olacak Lenovo Legion Y90 modelinde 6.92 inç AMOLED ekran kullanılacak. Yana monte edilen özel selfie kamerasıyla dikkat çeken modelde, en yeni Qualcomm yonga seti kullanılacak. Snapdragon 8 Gen 1 işletim sistemiyle desteklenen modelde, yüksek kapasiteli bir bataryaya yer verilmiş durumda. Çift hücre sahip 5600 mAh kapasiteli batarya, 68W hızlı şarj sistemi ile 36 dakikada doldurulabilecek.

Lenovo Legion Y90 modelde 144 Hz ekran yenileme hızı, 720 Hz çoklu dokunmatik örnekleme hızı ile AMOLED bir panel yer alıyor. Telefonda yüksek performans sırasında ısı sorunu olmaması adına yeni nesil çift fanlı ve kanatlı sıvı soğutma sistemi kullanılacak.

Lenovo Legion Y90

Lenovo Legion Y90 tablet ve oyun notebooklarıyla gelecek

Şirket, Lenovo Legion Y90 modelinin dışında yeni tablet ve oyun notebooklarını da tanıtacak. Ancak bu modellerin ne zaman tanıtılacağı henüz bilinmiyor. Legion Y700 gibi pek çok model için ayrı bir lansman da düzenlenebilir.  Söylentilere göre, yeni Legion Y700 tablet, 120Hz yenileme hızına sahip 8,8 inç 2.5K çözünürlüklü bir ekranla gelecek. Snapdragon 870 yonga setinin kullanılacağı model kesintisiz oyun deneyimi için 6550mAh batarya ile desteklenecek ve 45W hızlı şarj desteği sunulacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir