Lenovo, Lenovo K14 Plus olarak adlandırılan yeni modelini resmi olarak tanıttı. Yeni model 2021 yılında tanıtılan Moto E40’ın bir versiyonu olarak geliştirildi.

Uzun zamandan beri akıllı telefon sektöründe sessiz kalan Lenovo, yeni bir modelin tanıtımını gerçekleştirdi. Lenovo K14 Plus olarak adlandırılan yeni modelde Moto E40’tan pek çok esinlenme bulunuyor.

Lenovo K14 Plus özellikleri neler?

Lenovo K14 Plus modelde 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı bulunuyor. 130 dolarlık etiket fiyatına sahip olacak modelin ilk satış bölgesi ise Rusya. Cihazın hangi bölgelerde satılacağı merak edilse de konuyla ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Lenovo K14 Plus, 6,5 inç delikli ekrana sahip. Plastik bir tasarımın tercih edildiği telefonda HD+ çözünürlük ve 90Hz yenileme hızı bulunuyor. IPS LCD panelde 20:9 en boy oranı ve ince çerçeveler ekranda dikkat çeken diğer özellikler. Telefonun arkasında 48MP ana kamera, 2MP derinlik sensörü ve 2MP makro birimi bulunuyor. Üçlü kamera 1080p 30fps video çekme yeteneğine sahip. Ön kamerada ise 8 MP sensör bulunuyor.

Telefonda tek bir versiyon olması en büyük handikaplardan birisi olarak görülüyor. Zira Lenovo K14 Plus modelini almak isteyen kullanıcılar için sadece 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama seçeneği bulunuyor. İşlemcide ise UNISOC T700 yer alıyor. MicroSD kart desteği ile arttırılabilir depolama alanına sahip olan telefonda 10W destekli 5000 mAh batarya var.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir