Lenovo YOGA 27 2024 adındaki hepsi bir arada masaüstü bilgisayarı ile konuşulan Lenovo, yeni modelinin tanıtımını yaptı. İşte detaylar.

Masaüstü alanında yeni bir model geliştiren Lenovo, Lenovo YOGA 27 2024 adındaki hepsi bir arada modeliyle piyasaya giriş yaptı. AMD Ryzen 7 8845H işlemci il desteklenen yeni modeller, satın alma noktasında iki farklı versiyon sunuyor. Versiyonlar ve satış fiyatları ise şöyle;

  • 32GB RAM + 1TB depolama: 1.104 dolar
  • 32 GB RAM + 2 TB depolama + RTX 4050 grafik kartı: 1.656 dolar

YOGA 27’de yüksek performans desteklendiğinden dolayı öncelik soğutmaya verilmiş durumda. Fn+Q kısayol tuşuyla fan ayarlarına ulaşmayı sağlayan Lenovo, üç farklı fan modundan birisini seçilmesiyle bu konuda fırsat tanıyor. Sessiz, dengeli ve yüksek performans sunan seçenekler, en üst seviyede dahi 33 dBA ses seviyesine ulaşıyor.

Lenovo Hepsi Bir Arada Modeli YOGA 27’yi Tanıttı
Lenovo Hepsi Bir Arada Modeli YOGA 27’yi Tanıttı

Lenovo YOGA 27 2024 Özellikleri

Teknik özelliklerde ise Lenovo modellerinde klasik olarak isimden de anlaşılacağı üzere 27 inç ekran bulunuyor. 2560 x 1440 çözünürlüğe, %100 sRGB renk gamına ve etkileyici %95 DCI-P3 renk gamına sahip olan ekran, üstün grafik performansıyla hem oyun hem de tasarım gibi alanlarda kullanıcılara kolaylık sunuyor. Ekran üstelik klavye, fare, ses cihazları ve hatta kamera gibi çevre birimlerinin bağlanmasını sağlayan özel yuvalara sahip. Bu sayede kablo karmaşasını da ortadan kaldıran Lenovo, kullanıcıların kolay kullanım elde etmesi adına 10 dereceye kadar eğim verilerek kullanılabiliyor. Üstelik portre modunda kullanımın da desteklendiği Lenovo YOGA 27 2024, bu kullanım deneyimiyle de sektörde ayrılıyor ve fark yaratıyor. Eğlence konusunda kullanıcılara seçenek sunan Lenovo, çift entegre 5W JBL hoparlör ile multimedya konusunda da gelişmiş özellikler sunuyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir