Son dönemlerde arka arkaya yeni ürün tanıtımları yapan Lenovo, AIO olarak tanımlanan yeni Xiaoxin modellerinin de tanıtımı yaptı. Lenovo’nun Xiaoxin AIO olarak adlandırdığı hepsi bir arada modellerinde 12. nesil Intel işlemcilerinin kullanılması cihazlardaki performansı arttırmış durumda.

Xiaoxin AIO özellikleri neler?

Tanıtıma göre yeni Xiaoxin AIO modellerde 2 farklı ödeme süresi yer alacak. Ekran özelliklerine göre farklılığın yakalandığı yeni cihazda kullanıcılar 24 inç ve 27 inç model olarak iki farklı ekrandan birisini seçebilecek. Daha kompakt bir tasarım isteyenler için 24 inç yeterli bir alan sunarken, tasarım gibi daha geniş bir alana ihtiyaç duyanlar için 27 inç ideal bir çözüm sunacak.

Bununla birlikte her iki model de Team Blue’nun Core P serisi işlemcileri kullanılıyor. Ekran boyutları farklı olsa da ekran teknolojilerinde aynı donanımların seçildiği Xiaoxin AIO’da ekranların üç tarafı da dar çerçevelerle çevrilmiş. 1080p çözünürlüğün desteklendiği ekranlarda güçlü işlemler sayesinde performans üst düzeye çekilmiş durumda. 12 çekirdeğe sahip i5-1250P işlemcilerin tercih edildiği modellerde, yüksek kapasiteli RAM ve geniş depolama alanlarıyla ideal bir kullanım sunuluyor.

lenovo
Xiaoxin AIO arka panel

35W güç tüketimi olan işlemciler, 65W TDP’ye sahip Intel Core i5-12400 masaüstü işlemcileriyle yarışabilecek düzeyde olması dikkat çekiyor. P serisi işlemciler ile formdaki handikapları ortadan kaldırmak isteyen Lenovo, bu alanın en yeni modelleriyle performanstan da ödün vermemiş durumda.

Teknik özelliklere bakıldığında ise 16 GB 3200 MHz DDR4 RAM, 512 GB PCIe 4.0 SSD depolama seçenekleri dikkat çekiyor. Ek depolama alanı isteyenler için 2,5 inç sabit disk yuvasına sahip olan bilgisayarlar, işlevselliği de arttırıyor. Dolby destekli çift hoparlör, yerleşik kamera ve bir çift mikrofon Xiaoxin AIO modellerinde dikkat çeken diğer özellikler arasında. Bağlantılarda ise USB Type A, HDMI ve ağ girişi bulunuyor.

Xiaoxin AIO fiyatları ne kadar?

Tanıtımlarda cihazlar için fiyat detaylarına da yer verildi. Buna göre fiyatlar şöyle;

24 inç Lenovo Xiaoxin AIO PC 740 Dolar

27 inç Lenovo Xiaoxin AIO PC 785 Dolar

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir