Çin merkezli teknoloji devlerinden Xiaomi’nin kamera ile ilgili olarak Leica ile yaptığı ile ilgili bilgiler vardır. İki şirket arasında gerçekleşen bu iş birliği ile beraber tasarlanan ilk ürün Xiaomi 12 Ultra modeli  olabilir. Xiaomi yakın zaman içerisinde yeni nesil amiral gemisi akıllı cep telefonlarının tanıtımını gerçekleştirecek. Lansman için sayılı gün kala, Xiaomi 12 serisi ile ilgili olarak yeni  ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı. Bu kez kamera ile ilgili olarak bazı önemli detaylar ortaya çıktı. 

Bilindiği üzere Leica daha önce Huawei ile ortak bir çalışma gerçekleştirmişti ancak iki şirket arasındaki iş birliği Huawei P50 serisinin piyasaya sürülmesiyle son buldu. Bunun ardından ise Leica’nın yeni bir ortak arayışı içine girdiği bildirildi. Muhtemel olarak adaylar arasında Honor, Xiaomi ve Sharp’ın da adı geçiyordu.

27 1

Xiaomi 12 Ultra Leica kameralı olabilir

Digital Chat Station takma adıyla bilinen Çinli duyumcu, kamera ünitesinde Leica yazısının yer aldığı bir Xiaomi görüntüsü paylaştı. Gönderide, “yakında” yazısının yer aldığı dikkat çekiyor. Söz konusu durum bu şekilde olunca da paylaşım Xiaomi 12 Ultra’nın Leica imzalı kamerayla donatılacağı şeklinde düşünülmesine sebep oldu. Digital Chat Station daha önce Xiaomi 12’nin üç adet 50 megapiksel kameraya sahip olacağını gösteriyor. Xiaomi ve Leica arasında iş birliği şu an için doğrulanmış değildir. Fakat yakın zamanda markalardan birinin bu ortaklığı açıklaması bekleniyor. Çin merkezli şirket yeni amiral  gemisi serisini gelecek aylar içerisinde kullanıcıların beğenisine sunabilir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir