Oyun dünyasının önde gelen şirketlerinden Riot Games, MOBA strateji oyunu League of Legends için 2023 takvimini yayınladı. Ayrıca oyuna eklenecek yeni şampiyonlar, görünümler ve karakter güncellemeleri de açıklandı.

2023’te League of Legends’a neler gelecek?

2009 yılında piyasaya sürülen League of Legends, çıkışından bu yana en çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor. Riot Games, her yıl oyun içinde yeni bir sezon başlatıyor. Yıl sonuna doğru sona eren bu sezon ile birlikte oyuncular kademeli olarak görevlerle birlikte ilerliyor ve ödüller kazanıyor.

League of Legends’a bu yıl eklenecek yeni şampiyonlardan biri de Milio. Öyle ki, Ixtal kökenli bir büyücü olduğu bilinen karakter hakkında detaylı bir bilgi paylaşılmadı. Diğer bir şampiyon, orta koridorda nefesini kesecek darkin suikastçısı Naafiri.

Şampiyonlar

Milio
Naafir

Güncellenen Şampiyonlar

Dokuz kuyruklu tilki Ahri yeni bir görünüme kavuşacak. Bununla birlikte karakterin kostümleri ve görselleri de güncellenecek.
Aurelion Sol, kapsamlı bir değişikliğe uğrayacak. Tamamen elden geçirilmiş oyun setlerine sahip olacak.

Yeni Kostümler

Ay Leydi Ashe
Ay Muhafızı Kha’Zix
Ay Hanımı Qiyana
Ay Muhafızı Malfit
Ay Lordu Thresh
Efsanevi Galio
Efsanevi Garen
Efsanevi Irelia (Efsanevi)
Efsane Sivir
Efsanevi Zyra
Prestij Efsanevi Sivir
Prestij Porselen Lissandra

Yukarıda listelenen kostümler oyuna 13.1 ve 13.2 yamaları ile eklenecektir. Bu yıl içinde; Kalista, Aurelion Sol, Ivern ve Kled şampiyonları için de yeni görünümler mevcut olacak. Ayrıca Kedi – Köpek teması da Periler Diyarı serisi ile birlikte ekleneceğinin bilgisi verildi.

League of Legends Türkiye’de 22 milyon hesaba ulaştı

LoL 2023 dereceli sezonu nasıl olacak?

Bu yıldan itibaren iki dereceli sezon sıfırlanacak. Bunun nedeni ise oyuncuların yıl ortasında küme düştükleri veya düştükleri takdirde yaşadıkları stresi azaltmak. Sıfırlamaya ayrıca ödüllerin eşlik edeceğine dikkat edilmelidir.

İkinci sezon başladığında gerçekleşecek olan sıfırlama, sene başındaki seviyede olmayacak. Oyuncular sezonun başlangıcından bu yana ne kadar çok oyun oynarsa, sıfırlamanın etkisi o kadar büyük olacaktır. Oyun sayınız az ise etkisi de az olacaktır.

Ayrıca, oyuncuların yeni sezonla birlikte dereceli dış görünümlerini kazanmak için artık Altın Katmana kadar seviye atlamaları gerekmeyecek. Rütbenize göre belirlenen oyun sayısına ulaştığınızda kostüm kazanabileceksiniz.

LoL 2023 dereceli sezon ödülleri

2 Hextech Seti
6 Simge
Hit Simgesi
Hakimiyet Sembolü
Büyücülük Simgesi
Azim Simgesi
İlham Simgesi
Runebook Simgesi
3000 Mavi Öz
8 Şampiyon Kristali
Yasuo
Zed
Sejuani
panteon
wukong
Aatroks
Yorick
Katarina
2023 Sezonu Başlangıç ​​Jetonu ve 2023 Sezonu Jetonu
Etkileyici Totem Görünümü

LoL

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir