Kuveyt Türk bankası Trendyol ile işbirliği başlattı. Kuveyt Türk müşterilerine alışveriş finansmanı sağlamak için Trendyol ile işbirliği başlatarak bir anlaşma imzaladı. Kuveyt Türk, ve Trendyol iş birliği yaparak kredi kartsız online alışverişte finansman  hizmetini başlattı.

Online alışveriş finansman ortaklığı: Kuveyt Türk ve Trendyol

Artık yapılan işbirliği noktasında Kuveyt Türk müşterileri, Trendyol mobil uygulaması üzerinden yapacakları alışverişlerde kredi kartına ihtiyaç duymadan 36 aya varan taksit seçeneklerini kullanabilecek. Trendyol üzerinden yapılacak alışverişlerde faizsiz finansman hizmeti sunan ilk katılım finans kuruluşu Kuveyt Türk olarak adını duyurdu.  

Türkiye’nin öncü katılım finans kuruluşlarından olan Kuveyt Türk bankacılık sisteminde müşterilerinin ihtiyaç ve taleplerine yönelik olarak yenilikçi ürünler ve devamında hizmetler üretmeye, işbirliklerine devam ediyor.

Yapılan iş birliği incelendiğinde Kuveyt Türk’ün alışveriş finanse hizmeti, Trendyol mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirilen alışverişlerde kullanıcı hizmetine sunulmaktadır.  

Trendyol müşterilerine sunulan oldukça hızlı, kredi kartsız, pratik ve şubeye ihtiyaç kalmadan anında finansman kullanarak kullanabilecekleri farklı bir alışveriş deneyimi sunuyor. Kuveyt Türk bankacılığı bu pencerede müşterilerine Trendyol üzerinden  yapacağı alışverişlerde 36 aya varan taksit imkanıyla müşterilerine ödeme kolaylığı sağlamakta. Yapılan iş birliğine bakıldığında Kuveyt Türk  Trendyol alışverişlerinde müşteri kazancını tasarruflu ve kazançlı bir hizmet sunması beraberinde faizsiz finansman hizmeti sunan ilk katılım finans kuruluşu olarak tarihe geçti.

Müşterilerin kredi kartı limitleri etkilenmiyor

Müşterilerin kredi kartı limitleri etkilenmiyor

Kuveyt Türk Bireysel ve Özel Bankacılıktan Sorumlusu olan Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Oral,

“Müşterilerin güncel talep ve ihtiyaçlarını dikkate alarak sektör dinamikleri ile yakından ilgilenmekteyiz. Beraberinde ise yenilikçi ürün ve hizmetler geliştirirken , yeni anlaşmalara yöneliyoruz. Trendyol ile yapılan anlaşma kapsamında ise, müşterilerimize  Trendyol mobil uygulaması ve web sitesi üzerinden yapacakları satın almalarda Kuveyt Türk’ün alışveriş finansmanı ödeme yöntemi sayesinde hem kredi kartına ihtiyaç duymadan hem de 36 aya varan taksit imkanından yararlanmasını sağlayarak müşterilerimize ihtiyaçlarını karşılama fırsatı sunuyoruz. Bu sayede müşterilerimiz kredi kartı limitlerini korurken en hızlı şekilde alışveriş yapma fırsatı buluyor. Müşterilerimizin hayatını kolaylaştırırken yeni fırsatları da beraberinde sunma noktasında çalışmalara devam edecek.” dedi.

Kuveyt Türk müşterileri, Trendyol mobil uygulamasında ödeme seçenekleri üzerinden Kuveyt Türk Alışveriş Finansmanlığını seçerek bilgilerini doldurarak Kuveyt Türk Mobil uygulamasına yönlendirilip anında bu finansman hizmetinden yararlanmakta. Kuveyt Türk müşterisi olmayanlar ise bankacılık hizmeti ile görüntülü görüşerek kısa sürede Kuveyt Türk müşterisi olarak Trendyol üzerinden alışveriş yapabiliyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir