Oppo Reno 12 serisi Çin pazarı için çalışıyor. Yakın tarihli bir rapor, bu ayın sonlarında ülkede piyasaya sürülebileceğini iddia etti. Görünüşe göre şirket, Endonezya, Hindistan ve Singapur gibi ülkelerde onay aldığı için Reno 12 serisini küresel pazarda da piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Oppo Reno 12 Pro 5G’nin temel ayrıntıları sertifikalar aracılığıyla ortaya çıktı

Endonezya’nın SDPPI sertifikasyon platformu, CPH2629 model numarasına sahip yaklaşan bir Oppo cihazını sertifikalandırdı. Listeleme, cihazın Endonezya pazarına girdiğinde Oppo Reno 12 Pro 5G olarak adlandırılacağını doğruluyor.

Hindistan’ın BIS, Singapur’un IMDA ve Avrupa’nın EEC kurumları da aynı cihazı onayladı. Sonuncusu, diğer bağlantı özelliklerinin yanı sıra NFC’yi de destekleyeceğini ortaya koyuyor.

Ek olarak, Oppo Reno 12 Pro 5G TUV Rheinland tarafından onaylanarak pil boyutu ve şarj hızı ortaya çıktı. Sertifikaya göre, cihaz 4.880mAh (nominal değer) pil içerecek ve 80W hızlı şarjı destekleyecek. Reno 12 Pro’nun pilinin tipik boyutu 5.000mAh olabilir.

Oppo Reno 12 Pro 5G'nin temel ayrıntıları sertifikalar aracılığıyla ortaya çıktı
Oppo Reno 12 Pro 5G’nin temel ayrıntıları sertifikalar aracılığıyla ortaya çıktı

Reno 12 Pro, Camera FV-5’in veritabanında da listelenmiştir. Cihazın f/2.0 diyafram açıklığına sahip 50 megapiksel ön kamerasının yanı sıra arka tarafında 50 megapiksel ana kamerası olduğunu ortaya koyuyor. Şu anda, Çin pazarı için planlanan Reno 12 Pro’nun aynısının küresel olarak piyasaya sürülüp sürülmeyeceği konusunda bir netlik yok.

Raporlara göre, Reno 12 Pro’nun Çin varyantı, 1.5K çözünürlüğe ve 120Hz yenileme hızına sahip 6.7 inçlik dört kavisli OLED panele sahip olacak. Muhtemelen Dimensity 9200 Plus Star Speed Edition yonga seti, 16 GB’a kadar RAM, 512 GB’a kadar depolama alanı ve 80W hızlı şarj ve IP65 derecesine sahip 5.000mAh pil içerecek. 50 megapiksel ön kamera ve 50 megapiksel (ana, OIS’li) + 8 megapiksel (ultra geniş) + 50 megapiksel (2x telefoto) üçlü kamera ünitesine sahip olacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir