Kripto para sektöründeki Kasım ayına girilmesiyle birlikte ekonomideki hareketliliğe bağlı olarak altcoinler öne çıktı. İşte sektörle ilgili dikkat çeken Bybit değerlendirmesi.

Küresel ekonomide tahvil getirileri, FED’in 75 puanlık faiz artışına gitmesi kripto para sektörü için de önemli gelişmelerdi. Yeni haftaya kazançların azalması ve kripto para sektöründe görülen genel düşüş, altcoinlerin ön plana çıkmasını sağladı.

Binance, 15 altcoin’i müjdeledi!

Altcoinlerde sıçramalar başladı

Konuyla ilgili önemli bir değerlendirme Bybit’ten geldi. Twitter ve Elon Musk etkisi ile yüzde 15       oranında artış gösteren Dogecoin, altcoinler arasında ön plana çıktı. Ekim ayında da benzer bir yükseliş gören DOGE, şu anda yatırımcıların en çok radarında olan altcoinlerden. Bir diğer altcoin ise SHIB. Yüzde 4.8 oranında artan SHIB, yatırımcısı için önemli bir destek sağladı. Sektörel olarak önemli gelişmelerden birisi ise GameStop’tan geldi. Immutable X’te NFT pazarını başlatan şirketi böylece altcoinler için önemli bir destek sağladı.

Sektörün önde gelen kripto paralarında yaşanan düşüşe rağmen altcoinlerde önemli sıçramaların ve gelişmelerin pozitif yönde olması sektörel olarak dikkat çekilmesini sağladı.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir