İşlem hacmi olarak kripto para piyasasının en büyük borsası olan Binance, geçtiğimiz dakikalarda yeni bir duyuru paylaştı ve 15 altcoini müjdeledi. 

Kripto para piyasasında varlığını daha da sağlamlaştırmak ve ekosistemini genişletmek isteyen popüler borsa, yeni bir adım atmak için hazırlanıyor. Kripto para piyasaları her geçen gün daha da gelişmeye devam ederken, ödeme yöntemi olarak kullanılması da yaygınlaşıyor. BitPay’ın atmış olduğu adımların yanı sıra Binance Pay’de sektörü destekleyen isimler arasında. Kripto para piyasasının önemli isimlerinden Binance, Binance Pay ekosistemine 15 adet yeni altcoin eklediğini şu şekilde aktardı:

Binance, Binance Pay’de desteklenen kripto para birimleri listesine “ALPINE, APE, BIDR, BNX, BSW, CAKE, COTI, GALA, HIGH, PORTO, SANTOS, SFP, SHIB, USDT VE XNO”yu ekledi.

“Kullanıcılar artık yukarıdaki kripto para birimlerini kullanan tüccarları desteklemek için Binance Pay ile ödeme yapabilir. Aynısı Binance Marketplace’te bulunan işletmeler için de geçerlidir.”

“Bugün itibariyle Binance Pay’de 70’den fazla kripto para birimi bulunmaktadır:”

“ADA, ATOM, AVA, BCH, BNB, BTC, BUSD, CTSI, DASH, DOGE, DOT, EGLD EOS, ETC, ETH, FIL, FRONT, FTM, HBAR, IOTX, LINK, LTC, MANA, MATIC, NEO, OM, ONE, QTUM, STRAX, SXP, TRX, UNI, USDT, VAI, VET, WRX, XLM , XMR, XRP, XTZ, XVS, ZEC ve ZIL.”

Bu altcoin’lerin arasında yukarıda yer alan 15 adet farklı altcoin’i de ekleyen Binance, kripto para birimleri ile ödemelerin artmasını hedefliyor.

Fashion Tv Token yerli kripto borsasında listelenecek

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir