Son dönemlerde büyük bir düşüş yaşayan Bitcoin şimdi yeniden yükselmeye başlıyor. Şu anda 21.000 dolardan işlem gören popüler kripto para piyasası yeniden yükseliyor.

Kripto para madenciliği yasaklanıyor

Pandemi sonucu dünyayı saran küresel ekonomik kriz, kripto para piyasasında da hissedildi. Bir süredir düşüşte olan kripto para piyasası dünden itibaren yeniden yükselişe geçti. Bitcoin büyümeye devam edecek mi?

Bitcoin yeniden yükselişte! Toparlanma başladı mı?

Binance ve Coinbase gibi borsalar başta olmak üzere birçok kişi ve kurum kripto para birimi için seferber oldu. İran ve ABD arasındaki kripto para madenciliğine karşı savaş, piyasaların toparlanmasını geciktirdi.

kripto para piyasasi yukselise gecti

Binance, yaklaşık 2 milyar dolar değerinde 101.266 Bitcoin satın aldıktan sonra, mevcut yatırımları dışında kalan tüm fonları popüler kripto para biriminde kullandı. Son günlerde 16.000 dolara düşen Bitcoin dün 17.000 dolara geri döndü. Basın zamanında 21.089 dolardan işlem gören

Bitcoin, bir ayda yaklaşık 9.000 dolarlık bir düşüşle küresel ölçekten düştü. Bir başka popüler kripto para birimi olan Ethereum, 24 saat içinde yüzde 7,3 artışla 1,152 dolardan işlem görmeye başladı.

Binance tarafından geliştirilen BNB %8 artışla 223$’a yükseldi. Metaverse olduğu düşünülen kripto para birimlerinden biri olan Solana (SOL), yüzde 15 yükselişin ardından 37 dolara yükseldi.

En büyük yüzde artışı kripto para piyasasında gerçekleşti. Santigrat, yedi günde %369 artışla 1.49 dolardan işlem görüyor. Analistler, kripto para piyasasının bir süre daha belirsiz kalacağını söylüyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir